Izvor: BSC HAPPY
30.11.2023 u 11:24
0

EKSKLUZIVNO! Tajno odeljenje CIA pronašlo najmanje 9 vanzemaljskih letelica širom sveta!

Tajno odeljenje CIA-e decenijama je koordiniralo pronalaženje srušenih NLO-a širom sveta, potvrđeno je britanskom "Dejli mejlu" iz više izvora. 

U ekskluzivnom članku koji je britanski list objavio pre nekoliko dana navodi se da je američka vlada pronašla najmanje devet očigledno „neljudskih letelica“. Dok su neke uništene u nesreći, dve su potpuno netaknute.

Tri različita, ali dobro obaveštena izvora potvrdila su da je Kancelarija za globalni pristup (OGA), krilo Uprave za nauku i tehnologiju Centralne obaveštajne agencije (CIA) igrala centralnu ulogu od 2003. u pronalaženju i prikupljanju onoga što bi moglo da bude smatrano „vanzemaljskom letelicom“.

Sva tri izvora, govorili su za britanski list anonimno kako bi izbegli odmazdu, ali svi su dobro obavešteni od pojedinaca uključenih u te navodne misije pronalaženja NLO-a.

KONAČNO ĆEMO SAZNATI KAKO IZGLEDA VANZEMALJSKI ŽIVOT? Naučnici napravili MODEL koji 90 posto DETEKTUJE sve tajne paralelnog univerzuma

Iako šokantne tvrdnje zvuče kao da potiču iz naučnofantastičnog romana, one su deo sve većeg broja dokaza koji sugerišu da bi američka vlada zaista mogla da krije napredna vozila koja nisu napravili ljudi.

Bivši najviši obaveštajac Dejvid Gruš rekao je to Kongresu na eksplozivnom javnom saslušanju u julu. Istog meseca, vođa većine u Senatu Čak Šumer sponzorisao je vanredni zakon kojim se dozvoljava otkrivanje „obnovljenih tehnologija nepoznatog porekla i bioloških dokaza neljudske inteligencije“ – koji je sada usvojen u Senatu.

Izvori koji su govorili za „Dejli mejl“ rasvetlili su kako je CIA navodno koordinirala tajni oporavak i skladištenje ovih navodnih srušenih ili sletetih NLO-a.

Ima najmanje devet letelica. Pronađenih pod različitim okolnostima –  navodi jedan od izvora.

Izvor je rekao da CIA ima „sistem koji može da razaznaje NLO dok su još sakriveni“ i da ako se NLO letelica spusti, sruši ili sruši na zemlju, specijalne vojne jedinice se šalju da pokušaju da spasu olupinu.

Drugi izvor sa saznanjima o ulozi OGA rekao je da su oni specijalizovani za omogućavanje američkoj vojsci da tajno pristupi oblastima širom sveta gde bi im obično bilo „uskraćeno“ – na primer iza neprijateljskih linija.

Više izvora koji su informisani o aktivnostima OGA rekli su da većina njihovih operacija uključuje konvencionalnije misije izvlačenja, kao što su zalutalo nuklearno oružje, oboreni sateliti ili tehnologija protivnika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter