Izvor: BSC Happy/Dailymail
30.11.2023 u 11:28
0

ZALJUBLJENA U AVION: „Ovo me najviše UZBUĐUJE kod njega“

Nemica Mišel Kobke (29) se zaljubila u avion 737-800 Boing i želi da se uda za njega. To je objavila još 2019, kada je Mirror preneo njenu priču, ali se ne zna da li je to i uradila.

Za voljeni avion tada je i osmislila nadimak „Schatz“ (blago).

– Zadnji put kad sam bila u vezi, to je bilo 2011, ali tu nije bilo neke ljubavi. Schatz je moja jedina ljubav. To je najlepša veza koju sam ikada imala. Toliko se uzbudim svaki put kad ga vidim – pričala je ponosno tada.

 Na avionu su me prvo privukla krila. Svaki avion je drugačiji – dodala je.

Kad je ova bizarna priča dospela u strane medije, Mišel je počela da dobija ružne komentare na društvenim mrežama.

GRUDIMA DO SLAVE: Ovo je policajka koja je pozirala bez grudnjaka (FOTO, VIDEO)

– Svako veče spavam sa delovima aviona. Vrlo smo intimni. Zovem to „vezom na daljinu“ jer mogu biti s avionom samo kad letim u njemu – ispričala je Mišel i dodala kako joj je dosta ružnih natpisa.

– Dobijam loše komentare. Kažu mi da treba da idem na terapiju i da sam bolesna. Ali, ja volim svoj život i srećna sam.

Nemica je u medije dospela i pre deset godina. Ona je tada nosila korset tri godine, čak i dok je spavala. Njen struk se tokom tog perioda smanjio sa 64, na samo 40 ventimetara, piše Daily Mail.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter