Izvor: BSC HAPPY/KURIR
04.12.2023 u 22:06
0

„HAMBUREK“ PODELIO SRBIJU: Jedni ga hvale, drugi su užasnuti, evo o kom specijalitetu je reč! (VIDEO)

Šta se dobije kada se ukrste burek i pljeskavica – i to bi legitmno mogao da bude početak vica, ali nije. Zapravo, kombinacija bureka i pljeskavice postoji i to u Boru i zove se hamburek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pavle Branković (@paqito__)

Video kreator Pavle Branković (@paqito__) je bio do kioska brze hrane u Boru i probao baš tu kombinaciju uz dodatke zelene salate i pavlake. Kako je prodavačica rekla ima desetak dodataka, a bira se između bureka sa sirom ili mesom. Bilo je već reči o hambureku pre koju godinu, ali svaki put on privuče dosta pažnje jer je kalorijska bomba.

BIZARAN OBIČAJ: Evo zašto se jedan specijalitet jede sa salvetom preko glave! (VIDEO)

Naravno, kada je hrana u pitanju naš narod uvek ima snažno mišljenje, a sve se dodatno udvostučuje kada su u pitanju pljeskavice i burek jer oni spadaju u omiljena jela mnogih (ne u kombinaciji već posebno).

Komentari ispod ove gurmanske avanture su bili šarenoliki.

– Sledeći level je burek sa ćumurom

– I krišku lubenice metni

– Poseban krug pakla za ove kombinacije, ali bilo je i onih kojima je ova kombinacija bila zanimljiva. Svakako, nije bilo ravnodušnih, što najbolje govori preko 8.000 lajkova i 200 i kusur komentara na goruću temu srpskog gastronomskog neba…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter