Trpeo i ćutao

Sve je počelo pozivom i zakazivanjem pregleda, a Hakanu se javio Džemal Šenaslan koji se predstavio kao zubar i rekao čoveku da dođe uveče u kliniku.

Pacijent je stigao u zakazano vreme, a dočekao ga je upravo Džemal. On se hvalio da je predavač na stomatološkom univerzitetu, a nakon pregleda potpuno je šokirao izjavom. Naime, rekao je Hakanu da mora da izvadi četiri prednja zuba, a kada je ovaj uzvratio da je čuo kako se „apscesirani zubi“ ne vade, Džemal se naljutio.

– Da li me vi podučavate poslu? – upitao je pacijenta.

BIZARAN OBIČAJ: Evo zašto se jedan specijalitet jede sa salvetom preko glave! (VIDEO)

Ne dugo potom, Hakan je dobio anesteziju, kao i objašnjenje da će zubi biti zamenjeni lepom protezom. Čovek je izdržao komplikovanu proceduru i platio naknadu od 30 evra, a zatim otišao u apoteku sa dobijenim receptom.

Tamo je posumnjao u stomatologa, jer je shvatio da recept nije pečatiran, pa samim tim ni validan. Sledećeg dana, vratio se u ordinaciju, jer je trpeo nesnosne bolove, a tamo ga je sačekao dugi zubar Ibrahim Levent.

Zubar je delovao zbunjeno kada mu je čovek ispričao svoju muku, a posebno „detalj“ da ga je operisao Džemal Šenaslan.

– On je naš čistač, dolazi i sprema ordinaciju uveče – objasnio je.

Sve završilo na sudu

U sudskim dokumentima se navodi da je Hakan završio u Hitnoj pomoći, jer više nije mogao da trpi bolove, a lice mu je oteklo. Navodno, bolove je imao narednih mesec dana.

– Šenaslan je potpuno kriv u ovom slučaju – rekao je sudu Hakanov advokat i dodao:

– Moj klijent je i psihički traumatizovan. Iz tog razloga, želimo da se od optuženog naplati 3.200 evra nematerijalne štete zajedno s kamatama –

Sud je nedavno osudio lažnog stomatologa na dve i po godine zatvora i primorao ga da isplati odštetu za pretrpljenu traumu.