Izvor: BSC HAPPY
07.10.2023 u 11:53
0

KOMIČNA ISTRAGA: Pas optužen da je pojeo 100 glavica kupusa, tražili da mu uzmu otiske (VIDEO)

Pas optužen za krađu preko 100 glavica kupusa u Poljskoj postao je internet senzacija nakon što su hiljade ogorčenih korisnika društvenih mreža stale u odbranu životinje.

Pas po imenu Ćapunio našao se u središtu istrage nakon što je izabran kao glavni osumnjičeni za krađu i uništavanje 100 glavica kupusa s farme u selu Janišov. Njegova priča podeljena je u  istraživačkom programu javnog servisa koji pokušava da rešiti građanske sporove.

U jednom trenutku na ekranu je prikazana fotografija psa uz natpis da je “osumnjičen da je pojeo 100 glavica kupusa”.

Tokom programa, voditeljka je otkrila da su vlasnici farme tražili od policije da uzme otiske Ćapunio šapa u pokušaju da otkrije slučaj.

Ali da li je on bandit kojeg treba istražiti? – upitala je voditeljka gledaoce.

Pojavljujući se u emisiji, penzionisani policijski nadzornik potvrdio je da će policajci imati pravo da uzmu otiske psa.

Nesvakidašnja priča ubrzo je osvojila internet, a u priču se uključio i advokat Plotr Kaševijak koji je čest gost programa objavivši fotografiju Ćapunio zajedno s natpisom da je nevin.

Ćapunio je postao inspiracija za memeove, a pokrenut je i hashtag preko kojeg mu pružaju podršku na mrežama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter