Izvor: BCS Happy
24.11.2023 u 09:39
0

LAŽ NADIGRALA ISTINU: Znate li za ovu priču sa tužnim krajem?

Govoriti istinu odavno nije poželjna kategorija. Koliko god da je poražavajuće, to je činjenica, a zašto je to tako možemo da filozofiramo danima. U međuvremenu pročitajte priču kako je laž "uništila" istinu, a koja se deli društvenim mrežama.

Prema legendi iz 19. veka, Istina i Laž su se srele jednog dana.
Laž je rekla Istini:
„Kako je predivan dan danas!“
Istina je pogledala u nebo i uzdahnula sa olakšanjem, dan je zaista bio predivan.
Njih dve su provele dosta vremena zajedno, da bi na kraju stigle do jednog bunara.
Laž se obratila Istini:
„Voda je zaista lepa, hajde da se okupamo zajedno!“
Istina je, pomalo sumnjičavo, proverila vodu i otkrila da je zaista ugodna za kupanje. Tada su obe skinule svoju odeću i počele da se kupaju.
Odednom, Laž je izletela iz vode, obukla odeću od Istine i pobegla. Pobesnela Istina istrčala je iz bunara, pokušavajući da pronađe Laž i uzme natrag svoju odeću.
Svet, gledajući GOLU ISTINU, okretao je svoje poglede sa osudom i besom. Sirota Istina se vratila u bunar i nestala zauvek, skrivajući tako svoju sramotu.
Od tada, Laž putuje širom sveta obučena kao Istina, zadovoljavajući potrebe društva, jer svet, u svakom slučaju, ne poseduje ni najmanju želju da upozna golu Istinu.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter