Izvor: Happy BSC Portal/Dnevnik.hr.
24.11.2023 u 10:14
0

VELIKO IZNENAĐENJE: Evo šta je pronašla uz poruku u boci

Iako se novembar već približava kraju, jedna se Puljanka još uvek kupa, a pri tome svakoga dana i počisti plažu od smeća koje izbaci more.

Naišla je tako i na neočekivano iznenađenje. Iako je 24. novembar, građani u Puli još uvek uživaju u moru, piše Dnevnik.hr.

– Svaki odlazak na plažu iskoristim da pokupim i sve smeće koje tamo pronađem. Sve što ljudi ostave i odbace za sobom, more nam uredno vrati na obalu – napisala je ekološki osveštena Puljanka koja je htela da ostane anonimna.

Pixabay

Pre tri dana mislila je da će to biti tek jedan od njenih uobičajenih dana na moru, ali onda je doživela iznenađenje.

– Kad sam izišla iz mora i odmorila se, krenula sam da skupljam smeće. U hrpi smeća ugledala sam i malu, prljavu i neobičnu bočicu. Kad sam je otvorila, ugledala sam u njoj papir i nešto zamotano – ispričala je.

Nije ni slutila da je pronašla pravu bocu s porukom. Na papiru je bio napisan tekst na engleskom jeziku „Srećno“ i datum kada je bočica bačena u more 24. jula 2023. Uz njega je priloženo 50 evra.

LAŽ NADIGRALA ISTINU: Znate li za ovu priču sa tužnim krajem?

– Bila sam presrećna jer mi se nikada u životu nije nešto takvo dogodilo. Za taj novac kupiću nekim klincima slatkiše za Svetog Nikolu – poručila je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter