Izvor: BSC HAPPY/INFORMER
09.12.2023 u 14:39
1

LENON BIO ČIČA DRAŽIN SIN? Neverovatna priča o poreklu čuvenog muzičara! (VIDEO)

Na današnji dan 8. decembra 1980. godine, ubijen je Džon Lenon, čuveni član Bitlsa i jedan od najpoznatijih muzičara u istoriji. Za njega su kružile svakakve legende, a najpoznatija je svakako ona gde se pevač pominje u teorijama kao sin četničkog vođe Draže Mihailovića.

Džon Lenon je bio engleski muzičar, kompozitor i gitarista Bitlsa. Njegova kreativna karijera je sadržala i epizode u kojima se može opisati kao politički aktivista, umetnik, glumac i pisac. Džon Lenon je jedan od najpopularnijih i najuticajnijih muzičara i njegove pesme su rangirane među najbolje i najslušanije pesme 20. veka.

Ubistvo Džona Lenona

Pre 43 godine, 8. decembra 1980. ubijen je osnivač grupe Bitls i mirovni aktivista Džon Lenon. Mark Dejvid Čapman, opsesivni obožavalac sa Havaja, ispalio je pet metaka u 40-godišnjeg muzičara, pogodivši ga četiri puta u leđa.

Čapman, koji je priznao zločin na licu mesta, godinama kasnije je odboru za uslovnu slobodu rekao da je to uradio jer je „želeo slavu“.

 Znao sam šta radim i znao sam da je to zlo. Znao sam da nije u redu, ali toliko sam želeo slavu da sam bio spreman da dam sve i oduzmem ljudski život – rekao je on u septembru 2022. Te iste godine mu je 12. put odbijen uslovni otpust. Sledeće saslušanje očekuje se u februaru 2024.

TEROR NAD SRBIMA U VELIKOM RATU: Ovi austrougarski odredi imali su odrešene ruke u rešavanju „srpskog pitanja“!

Smrt jednog od najpoznatijih muzičara i tekstopisaca 20. veka i danas izaziva interesovanje javnosti i u ovo doba godine redovno se pojavljuju se neke manje poznate i bizarne priče o Lenonu.

Lenon je bio sin đenerala Draže?

Na TikToku kruži snimak Velimira Abramovića u kom ovaj univerzitetski profesor i filozof tvrdi da je Julija, majka Džona Lenona, koja je poreklom bila Čehinja, upoznala srpskog četničkog vojvodu Dražu Mihailovića dok je bio zadatku u Pragu, a ona obilazila porodicu.

Julija je, navodno, nakon tog susreta otišla i Liverpul i odmah se udala za Alfreda Lenona, a Džon se rodio „tri meseca prerano“. Da ga, kako kaže Abramović, ne bi nervirala supruga, Julija je Džona poslala kod svoje sestre da ga odgaja.

Istraživao ga FBI

Lenon je bio poznat po svojoj antiratnoj muzici i pesmama „Give Peace a Chance“, „Imagine“ i iako su ga obožavaoci voleli, Niksonova administracija očigledno nije.

Lenon je stigao u Njujork sa vizom 1971. U dopisu Beloj kući senatora Stroma Turmonda navodi se da bi muzičar mogao da podstakne mlade ljude da glasaju protiv Ričarda Niksona. Ubrzo nakon dolaska u SAD, FBI ga je stavio pod prismotru, a Služba za imigraciju i naturalizaciju pokušala je da ga deportuje godinu dana kasnije.

Posle svih stvari koje je preživeo, ipak nije mogao da izbegne metak svog ubice u atentatu. Njegove muzika ostaće zapamćena kao jedna od najlepših umetničkih dela ikada i generacije će pamtiti ovog izuzetnog čoveka.

@sminfo88 Velimir Abramović: Džon Lenon je sin generala Draže Mihailovića! Neverovatna VEST! #fyp #foryourpage #sminfo #velimirabramovic #velimir #džon #džonlenon #dražamihailović #draža #general #neverovatno #vest ♬ original sound – Edukativni video materijali

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LENON BIO ČIČA DRAŽIN SIN? Neverovatna priča o poreklu čuvenog muzičara! (VIDEO)”

  1. LAZHETE PIZDA VAM MATERINA ! UVIJEK SAMO LAZHETE ! Lenon NIJE BIO DRAZHIN potomak!

    Vas tamo treba nastaviti Bombardovati SVAKI PUT SVE DOK NE PRESTANETE DA LAZHETE !

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter