Izvor: BSC Happy
25.04.2024 u 16:26
1

LJUDI, SPREMITE SE ZA UDAR: Eksplodirala ČAK 4 REGIONA NA SUNCU – EKSPLOZIJE će potkačiti ZEMLJU, evo i kada

Zemlja je spremna za udar nakon četiri ogromne eksplozije koje su ove nedelje zabeležene na Suncu Četiri regiona na Suncu, razdvojena stotinama hiljada kilometara, viđena su kako eksplodiraju skoro istovremeno.

Eksplozije su bile južno od Zemlje, ali bi mogle da utiču na naše magnetno polje Četiri sunčeve baklje su viđene kako eruptiraju skoro istovremeno na Suncu Četiri solarne baklje su viđene kako eruptiraju skoro istovremeno na Suncu

Zemlja bi mogla da pretrpi udare nakon što su ove nedelje zabeležene četiri masivne eksplozije na Suncu. NASA-ina opservatorija solarne dinamike (SDO) snimila je redak događaj oko 3.30 ujutro u utorak (23. aprila). Četiri regiona na Suncu, razdvojena stotinama hiljada kilometara, viđena su kako eksplodiraju skoro istovremeno. Kada dođe do solarnih CME (izbacivanja koronalne mase), on može velikom brzinom izbaciti milijarde tona solarnog materijala u svemir. Kada CME stupi u interakciju sa Zemljinom magnetosferom, to može izazvati geomagnetne oluje. Ove oluje mogu poremetiti satelitske komunikacije, radio signale i električne mreže na Zemlji. Takođe proizvode zapanjujuće aurore (severno i južno svetlo) u blizini polova. Četiri ogromne eksplozije su primećene na suncu ove nedelje.

POLJSKA ĆE PONOVO NESTATI, SADA ZAUVEK: RJABKOV upozorio da će POLJSKO NUKLEARNO NAORUŽANJE biti RUSKA iduća meta

Ovonedeljne eksplozije bile su na putanji južno od Zemlje, ali bi mogle da utiču na naše magnetno polje, izazivajući geomagnetnu oluju klase G1. Svemirski posmatrači sugerišu da bi potencijalni uticaji CME-a mogli početi danas (četvrtak). NASA-in SDO je misija svemirskog broda za posmatranje dinamike Sunca kako bi se „povećalo razumevanje prirode i izvora solarne varijabilnosti“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LJUDI, SPREMITE SE ZA UDAR: Eksplodirala ČAK 4 REGIONA NA SUNCU – EKSPLOZIJE će potkačiti ZEMLJU, evo i kada”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter