Izvor: ZANIMLJIVOST DANA
23.04.2024 u 10:02
0

McDonald’s je predstavio prve MIRISNE BILBORDE na svetu

U revolucionarnom potezu koji je uzbunio svet oglašavanja, McDonald’s je predstavio prve na svetu mirisne bilborde. Ove inovativne reklame, strateški postavljene, za sada, su dostupne samo u Holandiji

U revolucionarnom potezu koji je uzbunio svet oglašavanja, McDonald’s je predstavio prve na svetu mirisne bilborde. Ove inovativne reklame, strateški postavljene, za sada, su dostupne samo u Holandiji ….

mirisni bilbordi postavljeni u Amsterdamu, emituju neodoljivu aromu McDonald’s kultnog pomfrita, plene prolaznike i mame ih mirisom da se prepuste ukusu mek pomfrita.

Agencija TBVA\Neboko sa sedištem u Amsterdamu sarađivala je sa Raul&Rigel, proizvodnom kompanijom specijalizovanom za izradu neobičnih bilborda, kako bi proizvela seriju nebrendiranih, praznih crvenih i žutih mirisnih bilborda sa skrivenim odeljkom za skladištenje pomfrita. Unutrašnji sistem za grejanje i ventilaciju je pojačao miris užine i usmerio ga ka svakom ko se šeta u krugu od pet metara od ekrana.

„Miris Mekdonaldsa je ikona za brend Mekdonaldsa, prepoznatljiv kao i njegovi proizvodi, zlatni lukovi ili džingl“, rekao je glavni kreativni direktor TBVA\Neboko Darre van Dijk za AdWeek.

“To nas je navelo da se zapitamo: možemo li da napravimo eksterno mesto gde je miris Mekdonaldsa reklama? Zato smo hteli da testiramo da bi crveni ili žuti bilbord bez ičega osim legendarnog mirisa mogao da natera ljude da pomisle na McDonald’s.a izveštava AdWeek.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter