Izvor: Alo.rs
14.10.2023 u 17:11
0

MORAJU ŽIVETI NA DRVEĆU KAKO BI SE ODBRANILI OD ŽENA: U ovom plemenu živi 3.000 žena i 7 muškaraca, evo šta im je jedini zadatak

Jedno pleme u amazonskoj prašumi postalo je viralno nakon što je na TikToku o njima objavljen snimak. Naime, u tom plemenu živi 3.000 žena i samo sedam muškaraca. Muškarci tamo moraju živeti na drveću kako bi se obranili od žena.

Radi se o tipičnom plemenu u kojem je na snazi matrijarhat. Žene imaju kontrolu nad svime, pa i muškarcima. Koncept braka tamo ne postoji, a žene u intervalima menjaju malobrojne muškarce kako bi sve „došle na red“, objašnjeno je u videosnimku s TikToka.

Jedini zadatak preostalih muškaraca u plemenu je razmnožavanje. Zbog toga što ih je tako malo, pošteđeni su svih ostalih poslova.

Žene im daju da jedu bele crve kako bi im nahranile telo i održale ga aktivnim.

KADA SU POLETELI, JAVLJENO IM DA JE U AVIONU BOMBA: Putnici u panici, nastao potpuni HAOS, a onda je usledio ŠOK za sve

Među sedam muškaraca u plemenu jedan je starac i jedan 13-godišnji dečak, a ostali su tek deca. Razmnožavanje je zato vrlo teško.

Posebno se cene muškarci s velikom stražnjicom i trbuhom te se veruje da oni imaju bolje gene i mogu se efikasnije razmnožavati.

Deca u plemenu pripadaju ženama, a ne muškarcima, a i njih žene tretiraju kao decu.

Oko ruke muškaraca žene vežu vrpcu kako bi pokazale svakodnevno vlasništvo i simbolizovale ljubav. Vrpca znači da ta žena poseduje određenog muškarca toga dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter