Izvor: Alo.rs
14.10.2023 u 15:45
0

KADA SU POLETELI, JAVLJENO IM DA JE U AVIONU BOMBA: Putnici u panici, nastao potpuni HAOS, a onda je usledio ŠOK za sve

Putnici na letu koji je iz Paname leteo za Tampu na Floridi ostali su šokirani nakon što se avon vratio u zračnu luku zbog sumnje na pretnju bombom. Ubrzo se pokazalo da je reč o lažnoj uzbuni, s obzirom na to da je bomba zapravo bila jednokratna pelena za odrasle.

Putnici na letu Kopa Airlinesa koji je iz Paname leteo za Tampu na Floridi ostali su šokirani kada im je osoblje aviona javilo kako se usred putovanja okreću i vraćaju u Panamu jer je u avionu bomba.

Umesto bombe – pelena

Svih 144 putnika je evakuisano. Policija je preduzela sve sigurnosne mere, osigurali su avion i počeli su sa traganjem za bombom. Ubrzo se pokazalo da je reč o lažnoj uzbuni. Umesto bombe, u avionu je pronađena jednokratna pelena za odrasle.

Hose Kastro, šef sigurnosne jedinice avio luke, rekao je da se u jednom od WC-a nalazio sumnjiv predmet.

LJUDI BEŽE IZ LUVRA: Raste panika posle napada islamista – muzej evakuisan zbog dojave o bombi! (VIDEO)

„Avion je sleteo na sigurnu pistu gde su ga pregledali policijski psi i specijalne snage i utvrdili da je reč o peleni za odrasle te da nema nikakvog rizika“, rekao je Kastro.

Putnici su se ukrcali na drugi let ubrzo nakon lažne uzbune i nastavili put, saopštili su iz Kopa Airlines.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter