Izvor: TELEGRAF.RS
08.09.2023 u 11:31
1

NEMOJTE OVO POKUŠAVATI: Medved ušetao u dvorište, a reakcija domaćina će vas šokirati! (VIDEO)

Stručnjaci ističu da biste u slučaju „bliskog susreta“ sa crnim medvedom trebali da pravite buku, mašete rukama i pokušate da ga uplašite.

Glavni akter narednog snimka, po imenu Majk, odlučio se za drugačiju taktiku, koju bez obzira na ishod – nikako ne preporučujemo.

Na početku, vidimo životinju koja je „upala“ na zabavu pored jezera, a video se pojavio na Instagramu 5. septembra.

ŽIVI KAO PUSTINJAK, A SVI MU ZAVIDE: David je izgubio milione preko noći i došao do prosjačkog štapa (VIDEO)

Deluje da je reč o otvorenom dvorištu u kojem je više ljudi, čini se i dece, a pomenuti Majk je odlučio da isprati „nezvanog gosta“ s poseda.

On ga usmerava prema kapiji, ali medved ne želi da izađe. To je dao do znanja čoveku tako što ga je udario šapom po stomaku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barstool Philly (@barstoolphilly)

Međutim, Majk je odlučan da ga „izbaci“ i pokazuje mu prstom prema ulici, kao da tera psa, a ne opasnog predatora.

Životinja je na kraju poslušala i uputila se prema obližnjim kantama za smeće, a Majk je podigao košulju i pokazao tragove kandži koje nisu naivne.

Snimak je, navodno, zabeležen u Pensilvaniji, tačnije šumovitom delu države Pokonos gde obitava velika populacija crnih medveda.

Još jednom ponavljamo, Majk je imao sreće da medved nije preduzeo neke agresivnije poteze, jer bi u tom slučaju ova priča bila tragična.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NEMOJTE OVO POKUŠAVATI: Medved ušetao u dvorište, a reakcija domaćina će vas šokirati! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter