Izvor: bsc.happy.com/ blic.rs
09.10.2023 u 11:39
0

OVO NIJE AZIL NI PANSION ZA PSE, VEĆ JEDNOSTAVNO LJUBAV- Par iz Pančeva usvojio 30 pasa sa ulice

Porodica Ilić zivi sa 30 pasa koje su spasli sa ulice!

Bračni par Ilić poreklom je iz Pančeva. U nekom trenutku rešili su da zamene život stresa za seosku idilu, toplinu i mir. Gde bi našli toliko ljubavi nego sa životinjama, pa su s toga odlučili da udome psa. Nisu se zadzali na jednom, pa brojka je na kraju porasla na čak 28 psa.

Njih dvoje trenutno žive u selu Bavanište sa 30-oro pasa koje su spasili sa ulice. Gledaju ih kao svoju decu. Svaki od njih ima svoju tužnu životnu priču, a najteže im je pala ona sa Tanjom koja je bačena na deponiju sa slomljenom karlicom, gde su je živu jeli crvi.

Vera i Peđa su samo ljubitelj životinja koji žive za njih. To nije pansion za pse, već pravi dom ispunjen ljubavlju.

– Nijedan pas nije kupljen, svi su udomljeni, ti psi su bili izbačeni na ulicu i mi smo ih spasili. Neko od pasa je bio u gorem stanju, neko u boljem, ali svako od tih pasa ima svoju priču – objašnjava Vera, i dodaje da joj je najteže pala priča psa Tanje koja je bačena na deponiju sa slomljenom karlicom gde su je živu jeli crvi.

Sve njih smatraju svojom decom, jer kako kažu, pomagali su im na razne načine. Hranjenjem, othraninjavanem novorođenčadi, vakcinisanjem, sterilizacijama, kastracijama, lečenjem, sklanjanjem sa ulica, udomljavanjem. Puno energije zahtevalo je njihovo vaspitavanje i vežbe. Takođe, imaju i pse pomagače, koji su više puta do sada davali krv psima koji su bili životno ugroženi.

Jasno je da briga o tolikom broju životinja zahteva ogromnu količinu vremena, energije i posvećenosti, ali i novca. Sugrađani imaju priliku da pomognu ovim divnim bićima na različite načine – mogu donirati hranu, lekove ili novac. Njihov cilj da ova divna krzena bića nađu svoj topli tom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter