Izvor: HAPPY BSC
01.04.2024 u 07:46
0

OVI PSI SU IZGUBILI MOGUĆNOST KRETANJA: Zahvaljujući pomoći plemenitih ljudi dobili su NOVI ŽIVOT (VIDEO)

U  svetu gde ljubav prema kućnim ljubimcima nadilazi sve prepreke, susrećemo neverovatnu priču o povezanosti između čoveka i psa. Ovo je priča o psima invalidima koji dobijaju točkove kako bi se kretali.

U srcu naše priče je grupa pasa, svaki sa svojom pričom, ali sa neverovatnim zajedničkim karakteristikama – snaga volje i neizmerna ljubav koja ih motiviše da prevaziđu sve prepreke.

@metdaan.animal Worlds Beautiful Dogs 😍🐶🥰 #animal #animals #animalslover #rescue #fyp #foryou #puppy #dog ♬ sonido original – LetrasYmúsicaFamily

Ovi psi su ostali bez mogućnosti kretanja, ali zahvaljujući inovativnoj tehnologiji dobili su posebno prilagođene točkove koji im omogućavaju slobodu kretanja. Sada se kreću poput munje, sa istom radošću i živahnošću kao i pre. Čitava zajednica pasa sa invaliditetom okuplja se, druži i istražuje svet, zahvaljujući svojim posebnim točkovima. Ovde se ne osećaju drugačije, već su jednostavno psi koji uživaju u životu.

Ova priča nije samo o psima sa invaliditetom, već i o ljubavi, inovacijama i snazi zajednice. Ovi psi su dokaz da, kada se suočimo sa izazovima, ljubav i podrška mogu prevazići sve prepreke. Njihova neverovatna volja i hrabrost inspirišu nas da verujemo u moć pozitivnih promena i da nikada ne odustanemo od onih koje volimo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter