Izvor: KURIR.RS
27.08.2023 u 19:28
0

OVO SU NAJLEPŠE SRPKINJE: Ana, Nataša i Bojana u samom vrhu liste po izboru veštačke inteligencije (FOTO)

Ana Ivanović, Nataša Bekvalac i Bojana Novaković tri su najlepše poznate Srpkinje prema analizi veštačke inteligencije (AI) dostupnoj na internetu!

Tako su se u top 10 našle sportistkinje, pevačice i glumice, a suverenim prvim mestom vlada Ana Ivanović, penzionisana srpska teniserka i nekada svetski broj jedan, koja i dan-danas pleni lepotom i elegancijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Lepota je subjektivna i može da varira od osobe do osobe. Međutim, ovih deset žena iz Srbije je steklo prepoznatljivost zbog svog izgleda i talenata do mog poslednjeg ažuriranja – napisao je četbot, pa dodao:

Imajte na umu da se percepcija lepote može promeniti tokom vremena i da su se od tada možda pojavili novi talenti – navela je AI.

Drugo mesto pripalo je „novosadskoj barbiki“ Nataši Bekvalac, a treće Bojani Novaković – glumici koja je rođena u Beogradu, ali je odrastala u Australiji i iza sebe ima mnogo uloga u holivudskim ostvarenjima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Četvrta i peta pozicija pripada pevačicama – Jeleni Karleuši i Katarini Živković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Šesto mesto na ovoj laskavoj top-listi osvojila je manekenka, glumica i voditeljka Nina Seničar, koja je tokom duge i uspešne karijere pažnju javnosti privukla i nestvarnom lepotom.

Sedmo mesto ponosno zauzima Aleksandra Prijović. Pored toga što je trenutno jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije na našoj estradi, ona je, kako piše četbot, „poznata i po moćnom glasu i izvanrednim nastupima, a obožavana je i zbog svoje lepote“.

NAJMLAĐA SNAJKA ĐOKOVIĆA VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Saška se pohvalila novom FRIZUROM – WOW, kakva lepotica!

Osmo mesto osvojila je Seka Aleksić, i to zbog svog doprinosa muzici i fizičkog izgleda, dok je deveto mesto pripalo, pored pobednice Ane, još jednoj sportistkinji – Ivani Maksimović.

Poslednje, deseto mesto osvojila je glumica Sloboda Mićalović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter