Izvor: Alo.rs
26.08.2023 u 19:06
0

OSVOJIO VILU OD 3,5 MILIONA, PA POBEGAO POSLE TRI DANA: Svi su mu zavideli, a on je mogao da POGINE

Da je ostao u njoj, poginuo bi. Dobitnik luksuzne vile vredne 3 miliona funti sa pogledom na široki zaliv napustio je svoj novi dom tri dana od useljenja, nakon što je otkrio da vrh litice na kojoj je izgrađena, preti da se obruši u more.

Sve se odigralo 2021. godine, a gospodin Elmi nikada više nije zakoračio u svoju petosobnu vilu.

Kao rezultat toga, Stealth House stoji prazna skoro dve godine, a susedi predviđaju da će je progutati obalna erozija za pet do deset godina.

– Ugao kuće ide skoro do ivice litice, udaljen je oko dva metra – rekli su oni.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Koja je prava svrha petog džepa na farmerkama

Nije jasno da li je gospodinu Elmiju dodeljena drugačija nagrada, ali uslovi i odredbe navode da pobedniku mogu ponuditi novčanu alternativu ili drugu nagradu.

Sporna kuća ima pet spavaćih soba, šest kupatila i dve dnevne sobe. Prvi put se pojavila na tržištu 2018. godine za 2,5 miliona funti, prenose mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter