Izvor: MensHelth
26.08.2023 u 18:55
0

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Koja je prava svrha petog džepa na farmerkama

Danas možda ničemu, ali u neka prijašnja vremena zaista je imao praktičnu ulogu.

Naziv tog džepića je džepić za sat jer je inicijalno zamišljen da bude jedno sigurno mesto u kome će muškarci držati svoje džepne satove. Ideja je nastala davne 1879. godine kada su proizvedene prve popularne levisice. A ovaj poznati američki brend je danas pojam za kvalitetnu odeću.

KRAJ SVETA JE BLIZU? Čuveni naučnik izračunao koje godine počinje APOKALIPSA!

Prema onome što je objavljeno na Levi’s blogu prve su farmerke imale četiri džepa – jedan džep nalazio se na zadnjoj strani, dok su naprijed bila dva džepa i jedan mali džepić za sat.

Međutim, iako je zamišljen da bude džepić za ručni stan, prava namena mu je bila malo šira, da se tako izrazimo. Džepić se koristio kao džepić za džepni nožić, pa džepić za kondom, džepić za sitno, džepić za šibice ili upaljać, džepić za Zippo…

A danas se, kako stvari izgledaju, džepni satovi vraćaju u modu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter