Izvor: Glossy
09.10.2023 u 14:00
1

MARIJA KARAN PROŠETALA TANGA FARMERKE: Već sezonama žene lude za ovim trendom, mnoge dame sa estrade nisu odolele ovom komadu

Ovaj model farmerica već godinama je popularan jer oblikuje figuru i slavne dame ih obožavaju.

Popularna srpska glumica Marija Karan krajem septembra objavila je fotografiju kako šeta ulicama Pariza, a u fokusu je bio njen ležerni stajling.

Pored večno trendi bele košulje, u prvom planu bio je neobičan model njenih farmerica.

VERILA SE GLUMICA MARIJA KARAN: Bogati Crnogorac je zaprosio na putovanju

U pitanju su čuvene tzv. tanga farmerke, model specifičnog dizajna koji influenserke obožavaju već nekoliko sezona, a nose ih kako strane, tako i domaće poznate ličnosti.

pritscreen/printscreen

Udobne su, lako se kombinuju, a figura vam u njima izgleda fantastično!

Potpisuje ih Mugler, a rađene su umetničkom tehnikom trompe-l’œil i delo su Kejsija Kadvoladera, koji je koristio recikliranu likru kako bi postigao efekat za kojim bi se baš svako okrenuo na ulici i koji na interesantan način naglašava obline.

Mada ih Marija Karan nosi na jesen 2023. godine, one su aktuelne i ultraatraktivne već nekoliko sezona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

Što se tiče stranih influenserki, vredi pomenuti da ih je Irina Šajk možda čak i proslavila. Ona je bila među prvima koja je za kežual dnevne izlaske i šetnje nosila tanga farmerke, a potom su usledile brojne varijante ovih pantalona u režiji ostalih slavnih zaljubljenica u modu.

Sa crnim topom i Pradinom torbicom nosila ih je svojevremeno i Anastasija Gudelj, ali i Dunja Jovanić, kao i supruga Nemanje Nedovića, Mina Milutinović Nedović.

Oblikuju figuru, daju dašak seksepila, a udobne su i lako se kombinuju i za dan, i za noć.

Nije ni čudo što ih slavne devojke obožavaju!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MARIJA KARAN PROŠETALA TANGA FARMERKE: Već sezonama žene lude za ovim trendom, mnoge dame sa estrade nisu odolele ovom komadu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter