Izvor: Happy BSC Portal/Informer.rs
31.10.2023 u 10:51
0

OVAJ ŠMEKER JE BRAT MARIJE KARAN: Nikada ne objavljuje fotke sa njim, a obožavaju se (FOTO)

Marija Karan se neretko u domaćim medijima nađe u centru pažnje zbog izbora svojih partnera, a malo je onih koji znaju da glumica ima rođenog brata za kog je veoma vezana.

Marijin brat se zove Nemanja, a kako se ne eksponira u javnosti, pa su čak retke i njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, mnogi i ne znaju kako on izgleda.

Glumica je jednom prilikom, povodom Nemanjinog rođendana, objavila fotografiju kojom je pokazala koliko voli svog brata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

– Brate moj rođeni. Značiš mi sve. I znam da to znaš. Volim te. Život je avantura kada si ti tu – poručila je Marija tom prilikom svom bratu.

„RASTEMO“ – Trudna devojka Miloša Bikovića pokazala stomak, pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama

Podsetimo, glumica se nedavno našla u žiži javnosti kada je objavljeno da se verila, a potom se čovek, za kog se pisalo da je njen verenik, oglasio i rekao da Mariju ne poznaje i da nema ništa sa njom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter