Izvor: Happy BSC Portal/24sedam
31.10.2023 u 09:30
0

„RASTEMO“ – Trudna devojka Miloša Bikovića pokazala stomak, pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama

Glumac Miloš Biković čeka dete sa svojom izabranicom Ivanom Malić.

Najpopularniji glumac sa naših prostora i crnogorska pravnica, koji se zabavljaju nešto više od dve godine, s nestrpljenjem očekuju prvo dete, a lepa Ivana na svet će doneti dečaka i ona je sada objavila selfi u poodmakloj trudnoći.

Ona je pozira ispred ogledala sa stomakom do zuba, međutim ono što je sve ostavilo u čudu jeste što lepa Ivana nije dobila nijedan kilogram viška, te se mnogi pitaju na koji način je uspela da ima tako dobru liniju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Podsetimo, Miloš se oglasio na svom Instagramu povodom Ivanine trudnoće i potvrdio radosnu vest.

Lazar Ristovski prodao kuću u Zemunu: Oglasile se glumčeve bivše komšije i otkrile nove detalje

– Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati – izjavio je Biković tada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter