Izvor: Alo.rs
09.10.2023 u 14:30
0

CECA PEVA NASLOVNU NUMERU U FILMU O DŽEJU: Isplivali svi detalji, evo šta sve možemo da očekujemo

Jednoglasno su zaključili da je najadekvatnija Ceca jer ona ima tu emociju u glasu.

Na trogodišnji smrti pevačke legende Džeja Ramadanovskog, koja je šestog decembra, planirana je premijera filma o njegovog životu, a sada su otkriveni i novi detalji.

Naime, film je spreman, a naslovnu numeru pevače Džejeva bliska prijateljica, folk zvezda Ceca Ražnatović, prenose mediji.

– Postojala je ta neka pesma koju su pre nekoliko godina za Džeja napisali Marina i Futa, a koju on nikada nije snimio. Tada se već razboleo i nije imao snage da je snimi a jako mu se dopala. Pesma je ostala u „fioci“ sve dok se nije stvorila ideja za snimanje filma. Tada ju je Futa ponudio rediteljima koji su je prihvatili sa oduševljenjem – govori izvor za medije i dodaje.

CECA UZVRAĆA UDARAC: Folk zvezda došla na Prijovićkin koncert pa pecnula Karleušu!

– Dugo su se razmišljali ko bi numeru mogao da otpeva od njegovih kolega i jednoglasno su zaključili da je najadekvatnija Ceca jer ona ima tu emociju u glasu. Odmah su je pozvali i Ceca je oduševljeno prihvatila. Bila je jako emotivna, kako zbog toga što je pesmu pisala Marina tako i zbog činjenice da će je pevati za potrebe filma njenog velikog prijatelja – završava priču izvor.

Futa im je priložio čak i demo verziju pesme koju je Džej otpevao. Zahvaljujući obradi zvuka ali i veštačkoj inteligenciji uspeli su da je sklope i Džejeva verzija će se naći u odjavi filma, navode mediji.

Podsetimo, film se snimao na lokacijama Beograd (Dorćol) i u Pančevu. Prva klapa pala je 14. marta a završilo se sredinom juna. Džej će u ovom filmskom ostavrenju biti prikazan kao narator filma, i vodiće nas, ne samo kroz svoj život, nego i kroz život Dorćola u tom periodu. Uloge su dodeljene istaknutim glumcima: Huseinu Alijeviću, Marku Janketiću, Stefanu Vukiću, Alekseju Bjelogrliću, Alenu Selimiju, Ani Pindović, Maši Đorđević i mnogim drugim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter