Izvor: BSC Happy.rs/ Glossy.rs
09.10.2023 u 15:09
0

NAJPLAĆENIJA MANEKENKA NA SVETU BELA HADID : Na meti osuda zbog podrške Palestini, oglasio se i zvanični Izrael

Palestinske princeze Bela i Điđi Hadid ne kriju da su na strani Palestine, oštra osuda na društvenim mrežama

Najuspešnija manekenka u ovom trenutku ne krije svoje političke stavove i vatreno podržava Palestinu od početka sukoba u Gazi, što nije naišlo na pozitivnu reakciju. Manekenke Điđi i Bela Hadid su inače ćerke Muhameda Hadida, palestinskog multimilonera koji već decenijama živi u Americi, ne kriju da su na strani Palestinaca otkako je počeo sukob sa Izraelom u Pojasu Gaze.

Stekao se utisao da je Bela glasnija u svojim namerama, pa je njen profil na Instagramu, koji je inače prepun njenih fotografija sa crvenog tepiha i revija i sa snimanja editorijala, preplavljen porukama podrške Palestini i pokušajima da skrene pažnju javnosti na stradanja u Gazi.

Ona je, između ostalog, podelila fotografiju na kojoj plače i poručila da oseća bol zbog svoje palestinske braće i sestara dok gleda snimke tragedije koju proživljavaju. Komentari na sajtovima koji prenose vesti o Beli uglavnom su negativni.

Zbog čega plače? Ona je Amerikanka koja živi u Americi“, „Gledajte me kako plačem! GLEDAJTE ME!“, „Neobrazovana devojko, zadrži svoja mišljenja za sebe“, „Kakva osoba se slika za društvene mreže dok plače, svašta“, neki su od komentara onih koji ne komentarišu sam sukob Izraela i Palestine. Bela je u međuvremenu podelila i neke objave koje je potom izbrisala zbog negativne reakcije medija, a na jednoj od njih je ilustracija na kojoj piše da Izrael nije država već „doseljenička kolonija“, pa su mnogi osudili manekenku i za antisemitizam.

Bela Hadid
Instagram

Hadidova je otišla korak dalje i posetila i protest podrške Palestini u Njujorku, a na Instagramu je podelila nekoliko trenutaka i poručila:

― Kako se moje srce oseća kada sam okružena svim ovim lepim, pametnim, punim poštovanja i ljubavi, ljubaznim i velikodušnim Palestincima na jednom mestu. Oseća se potpunim! Mi smo retka vrsta. Palestina biti slobodna- napisala je ona.

Kako javljaju strani mediji, zvanični Izrael osudio je njene aktivnosti na društvenim mrežama. Belina popularnost je učiniai su da se sve više ljudi protivi Izraelu.

― Kada poznate ličnosti poput Bele Hadid podržavaju bacanje Jevreja u more, oni indirektno podržavaju uklanjanje jevrejske države. Ovo ne bi trebaloi da bude izraelsko-palestinsko pitanje. Ovo mora biti humanitarno pitanje. Tebe treba da bude sramota ― poručeno je Beli Hadid putem zvanične stranice Izraela na Tviteru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter