Izvor: Glossy
07.11.2023 u 14:05
0

MALI DŽEP NA ŽENSKIM GAĆICAMA: Ima PRAKTIČNU PRIMENU i veoma je važan za žensko zdravlje

Iako ga ima na gotovo svakom modelu ženskog rublja retko ko zna čemu on zapravo služi.

Zdravlje reproduktivnih ženskih organa u čvrstoj je sprezi sa redovnom higijenom, ali i odabirom materijala koji dolaze u dodir sa najosetljivijim delovima ženskog tela.

Kada je donji veš u pitanju, važno je da gaće koje nosimo budu izrađene od prirodnih materijala u kojima koža može da diše, a najbolje je nositi one u svetlim bojama, jer se mogu prati i na visokim temperaturama.

DA LI JE SRAMOTA DA ŽENA IZDRŽAVA MUŠKARCA? Srbi poskakali kao opareni

Čini se da su oni koji su osmislili ženski donji veš razmišljali o tome da on treba da bude udoban, praktičan i takav da nam obezbedi da lakše održimo reproduktivno zdravlje.

Upravo zbog toga na mnogim modelima ženskih gaća postoji umetak, poput džepa, koji je izrađen od pamuka, a koji je tu baš da bi naše telo odvojilo od veštačkih materijala.

Iako ga mnoge žene nose na svojim gaćicama, retko koja od njih zna čemu on zapravo služi. Objašnjenje je vrlo jednostavno i praktično, a sada ga i vi znate.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter