Izvor: BSC Happy/beograd.in
26.12.2023 u 09:28
0

BERBERNICA KOMPLETNOG ZADOVOLJSTVA: Vera ima ZANIMLJIV način kako radi posao (VIDEO)

Vera iz Kalifornije je berberin i frizerka, koja je postala svetska atrakcija kada se pročulo kako brije svoje mušterije. Mnogima će delovati čudno, ali je činjenica da njene mušterije iz salona izlaze zadovoljne, sa osmehom na licu.

– Ja sam ženski berberin i naplaćujem 113 evra za brijanje, a muškarci ne mogu da odole mojoj jedinstvenoj metodi brijanja, ne mogu je se zasititi – kaže Kara Vera (26) iz Kalifornije.

I zaista ima „poseban“ metod šišanja. Počnimo od „uniforme“ – skoro da je gola. Tačnije, u donjem vešu je! Sasvim dovoljno da mušterije hrle u njen salon, reći će svi. Ali ne, to nije sve! Tako „obučena“, mušterijama sedi u krilu dok ih brije! Sad je sigurno jasno zašto je postala i zvezda na društvenim mrežama gde objavljuje videe iz salona.

@karassfadess♬ original sound – Karasfades

Nedavno se Vera preselila u Las Vegas nakon što je pronašla svoju nišu. Kao što se i očekivalo, Vegas se pokazao kao savršeno mesto za njenu jedinstvenu metodu. Cene se kreću od oko 100 evra za osnovno šišanje kose ili brade, a više naplaćuje ako je u uslugu uključeno skidanje odeće i masaža.

@karassfadess♬ original sound – Karasfades

– Shvatila sam da ovako mogu da zaradim kada sam sedela na svom prijatelju na videu koji sam objavila na društvenim mrežama, a koji je „eksplodirao“ i svi su pohrlili u komentarima da pitaju za moje usluge. Odlučila sam da počnem sa oblačenjem u donji veš i sedenjem na klijentima. Svi su izuzetno puni poštovanja. Dolaze po jedinstveno iskustvo i stvarno uživaju u tome, kaže Kara Vera.

@karassfadess♬ original sound – Karasfades

Iako većina pretpostavlja da dame ne žele da njihovi partneri koriste njene usluge, Kara otkriva da to nije slučaj. Zapravo, tako dobija mnoge rezervacije.

SVAKA ČAST MLADENCIMA: Ovako pravi Srbi slave svoj najlepši dan (VIDEO)

– Nikad nisam imala ženu koja se naljutila. Žene su me tražile da rezervišem termine za njihove momke i supruge i često me traže da dođem i na njihova venčanja, pojasnila je ona na kraju razgovora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter