Izvor: ALO.RS
26.09.2023 u 21:48
13

ŽENE RAZGRABILE „GAĆE PROTIV ŠVALERACIJE“: Rada na vašaru u Šapcu za dan prodala 2.000 muškog veša sa „GPS sistemom“ (VIDEO)

Postoji mnogo vašara, ali samo je jedan Šabački. Ovaj vašar je najveća manifestacija ovoga tipa u regionu, tamo se prodaje sve „od igle do lokomotive“. Ni ove godine nije bulo drugačije.

Kao i prethodnih godina svaki šabački vašar „iznedri“ novi zvezdu, ove sezone to je Rada koja prodaje muške gaće sa ugrađenim GPS sistemom! Da, dobro ste pročitali!

TESTOVI POTVRDILI DA SKELETI NISU LJUDSKI! Šta do sada znamo o vanzemaljcima predstavljenim u meksičkom Kongresu? (VIDEO)

Tvrdi da taj GSP prate sateliti, pa žena može u svakom momentu znati gde joj je muž.

„Spasavaju ljubav, spasavaju brak“, pričala je Rada hvaleći svoju robu i šireći muške tange:

„Snimaju ako se neki čovek kurva, žena sve kod kuće vidi. Do sada sam prodala 2.000 komada“.

Nudila je i da se proba ovaj neobičan donji veš kako bi na licu mesta demonstrirala da će pokazati na nekakvoj aplikaciji da je muškarac baš tu na šabačkom vašaru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⭐Baka Mileva⭐ (@baka_mileva)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

13 thoughts on “ŽENE RAZGRABILE „GAĆE PROTIV ŠVALERACIJE“: Rada na vašaru u Šapcu za dan prodala 2.000 muškog veša sa „GPS sistemom“ (VIDEO)”

  1. Ovo samo kod ludaka „sapcana“moze biti.najgora bagra u taj grad se slila sa mnogih strana,ovo je samo kap u moru njihovih nenormalnosti,primitivizma i nevidjene zlobe kojom odisu oni koi su naselili taj grad.

    1
    4
    Odgovori
  2. Bože , umesto da se razvedu i da uživaju u još malo života koje je preostalo, koliko samo vremena potroše na jurnjavu na praćenje, na detektive, na telefone, na ispitivanje noćno ne dajući ni njemu ni sebi da spavaju i na sve ostalo , gde su živci, gde je zdravlje , ništa to ne razumem , kod mene bi dobio pedalu interventno kakve gaće , idi uživaj i njemu nije mnogo ostalo , žene nemaju dostajnstva , ne cene sebe , pa pogledajte u ovoj novoj seriji onu budalu od muža , da je pametna ova mladja žena da ga šutne odmah , nadam se da hoće , da neće više da izigrava budalu , kakva deca , kakvi bakrači , kada kaže neko deca . neće zbog dece , to je samo izgovor , muškarci varaju ..uostalom ima jedna dobra Dalmatinska poslovica: Dok je pica mila i dica su mila posle toga traži se nešto drugo , novo, zato idi što pre nađi sreću , i bićemo svi srećni , ali ipak moj savet je da se devojke dobro raspitaju s akakvim ženama su bili u prethodnoj vezi ili braku , ako je bio problem nikako , neka se dobro raspitaju o svemu .

    8
    3
    Odgovori
  3. Postoje hiljade aplikacija za praćenje telefona, postoji i opcija lokacije u samom telefonu! Pored svega toga, ti odeš na vašar, da kupìš gaće sa GPS tracker-om!? Ovo sve govori o (ne)pismenosti i naivnosti našeg naroda, koji veruje i da Milan tarot rešava sve probleme. Nije problem platiti gaće 20e, nije problem ni slati SMS-ove za rijaliti, ali je problem pomoći nekoj porodici ili detetu koje se leči. I treba da nestanemo!

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter