Izvor: kurir.rs
18.12.2023 u 10:37
0

PANIKA! „IMA MOJE GOLE SNIMKE“: Teniser tajno snimao bivšu devojku (FOTO)

Proslavljeni argentinski teniser i bivši trener srpskog asa Miomira Kecmanovića, David Nalbandijan (41), optužen je za uznemiravanje i uhođenje bivše devojke Arseli Torado (30).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araceli Torrado (@aracelitorrado)

Atraktivna Argentinka zatražila je od suda da se nekadašnjem teniskom asu odredi zabrana prilaska, pošto je u klima uređaju u svojoj spavaćoj sobi pronašla skrivenu kameru.

Ona tvrdi da je Nalbandijan instalirao kameru u kući koju je iznajmio za nju u Buenos Ajresu. Sudu je predala snimak na kom je zabeležen trenutak kada njen brat pronalazi kameru u klimi, a navodno ima i priznanje tenisera na „Whats App-u“ da je on instalirao kameru.

Arselin brat je primetio odsjaj iza otvora na klimi kada je ušao u njenu sobu, pa je skinuo poklopac i pronašo kameru. Zgodna crnka bila je u potpunom šoku, dobila je napad panike jer je shvatila da teniser sada najverovatnije ima njene gole snimke na svom mobilnom telefonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araceli Torrado (@aracelitorrado)

Odlučila je i javno da se oglasi tim povodom:

„Dobro je što mogu da razgovaram sa vama i iznesem svoju stranu priče. Čekala sam ovaj trenutak mesecima, jer sam žalbu podnela sredinom godine. Osećam olakšanje jer je pravosudni sistem reagovao“, rekla je Arseli za argentinske medije i dodala:

„Nalbandijan me je snimao dovoljno dugo da ima snimke i fotografije na kojima sam gola, kao i druge privatne trenutke koji uključuju mee, moju porodicu i moje prijatelje. U panici sam zbog svega što bi mogao da ima u svom telefonu. Želim sudski nalog za zaplenu njegovih elektronskih uređaja“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araceli Torrado (@aracelitorrado)

Ona je istakla da je bila prinuđena da se preseli kada je otkrila kameru. Tvrdi da joj je bivši priznao da ju je snimao, ali i da se na snimcima ništa ne vidi zbog problema sa internetom.

Podsetimo, Nalbandijan je jedan od najboljih argentinskih tenisera svih vremena. U karijeri je osvojio 11 turinira, a bio je i vicešampion Vimbldona. Njegov najbolji plasman je treće mesto na ATP listi. Nakon sjajne igračke karijer uplovio je u trenerske vode i jedno vreme sarađivao je sa srpskim teniserom Miomirom Kecmanovićem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter