Izvor: net.hr
09.05.2023 u 13:48
0

LEKARI U ČUDU: Pauk se naselio u uhu žene i UZGAJAO KOLONIJU VIDEO

Neimenovana gospođa u četrdesetim

Neimenovana gospođa u četrdesetim uspešno se otarasila podstanara u desnom uhu nakon što su lekari u njemu uočili pauka koji je upravo to mesto izabrao kako bi podigao porodicu.

Gospođa se 20. aprila zaputila u Narodnu bolnicu okruga Huidong nakon što je osetila simptome tinitusa, zvonjave u uhu, a kako bi utvrdio uzrok, lekar Han Hinglong izvršio je endoskopiju čiji su rezultati i njega iznenadili.

Naime, zatekao je paukovu mrežu u obliku bubnja, a nakon što je specijalizovanom pincetom odlepio taj sloj, otkrio je živog pauka kako uzgaja koloniju!

Kada je ugledao uljeza, pauk je pokušao da napadne endoskopsku cev, ali je naposletku uspešno uklonjen.

Sreća u nesreći, pauk nije bio otrovan, a Hinglong je tamošnjim medijima kazao da je gospođa pretrpela samo manju štetu na ušnom kanalu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter