Izvor: Alo.rs
05.04.2024 u 17:48
4

RADOVAN KARADŽIĆ TRPI UŽASNE BOLOVE U ZATVORU: Ćerka iznela šokantne detalje-NIKO NEĆE DA MU POMOGNE

Prvi predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić, koji se nalazi u britanskom zatvoru, trpi užasne bolove jer mu nisu dali neophodne lekove niti ima lekarsku pomoć, izjavila je njegova kćerka Sonja Karadžić Jovičević i istakla da to smatra pokušajem ubistva.

Ona je istakla da je Radovan danas pozvao u 14.30 časova i da je jedva govori, ali je uspio da kaže da mu je stomak ogroman od sinoć, da ima užasne bolove i da niko neće da mu pomogne niti da zove ljekara.

Nekadašnji predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić nalazi se u engleskom zatvoru „Vajt“, gde služi kaznu u užasnim uslovima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “RADOVAN KARADŽIĆ TRPI UŽASNE BOLOVE U ZATVORU: Ćerka iznela šokantne detalje-NIKO NEĆE DA MU POMOGNE”

  1. Боже помози овоме Страдалнику др Карађићу, много је задужио Српски народ много. Светац а жив.
    Спасао нас ,,испод ножа,, .
    Боже помози му.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter