Izvor: TELEGRAF.RS
04.08.2023 u 15:39
0

SNIMAK KOJI OSTAVLJA BEZ DAHA: Žena svira violinu dok joj OPERIŠU MOZAK! (VIDEO)

Snimak iz operacione sale obišao je svet, a Dagmar Tarner (57) se u međuvremenu vratila muzici i živi na ostrvu Vajt. Ona ističe da je “večno zahvalna” neurohirurgu prof Kejumarsu Aškanu.

Operacija je izvedena u Londonu pre tri godine, a gospođa Tarner je svirala violinu kako bi lekari bili sigurni da delovi mozga koji kontrolišu kretanje ruku i uopšte koordinaciju nisu ugroženi.

Njen tumor je prvi put dijagnostikovan 2013, a nesrećna žena je imala napad tokom koncerta. Upućena je na radioterapiju, ali je kasnije završila na operacionom stolu, jer je problem eskalirao.

ŠTA JE KANTRELOVA PENTALOGIJA? Ovo je devojčica rođena sa SRCEM ispod kože, njena priča će vas ODUŠEVITI (FOTO/VIDEO)

Gospođa Tarner je sada ponovo pogledala snimak operacije u društvu profesora Aškana.

– Večno sam mu zahvalna na onome što je uradio. Kada sam ga videla, nasmejala sam se. On me uvek nasmeje – kazala je.

Posle operacije, vratila se muzici, ali je osećala neželjene efekte, poput umora.

– Pacijent u ovakvim situacijama može da oseti euforiju, a dugoročno umor. Gospođa Tarner ima redovne kontrole i za sada je dobro. Držimo palčeve da tako ostane – kazao je britanski stručnjak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter