Izvor: Tanjug
06.07.2023 u 18:41
0

STIŽE NAM MAGIČAN DATUM: Sutra je 7.7, sve što poželite možete da ostvarite, spremite se za POSEBAN DAN

Brojevi ogledala su isti brojevi koji se ponavljaju u datumima, oznakama, simbolima – numerolozi smatraju da imaju posebno značenje.

7.7. je veoma jak ogledalni datum i vibraciono jak dan. Ovog dana će vladati broj 7, koji će privući mnogo sreće. Ovo je dan ispunjenja želja. Mnoge prijatne stvari će se desiti same od sebe, a mi možemo da ispravimo svoje greške. 7.7. je podsetnik da radeći na daljem mentalnom, duhovnom i emocionalnom razvoju možemo i hoćemo da postignemo svoju božansku životnu svrhu.

Poruka ovog dana je – znajte da čitavo duhovno carstvo navija za vas. Postoji svetlost koja sija u tami, koju ni tama ne može pobediti. Broj 7 se smatra srećnim u mnogim kulturama. Za stare Egipćane, broj 7 je bio broj večnog života, a od samog početka verovalo se da je broj 7 manifestacija potpunosti i savršenstva. Nema sumnje da se broj 7 smatra savršenim brojem, koji vam može pomoći da se povežete sa univerzumom. Kada se pojavi broj 7, može vam pomoći da dobijete sve odgovore koji su vam potrebni.

BUDITE POTPUNO ISKRENI I SAZNAĆETE KAKVA STE ZAPRAVO OSOBA: Rešite TEST LIČNOSTI koji će Vam otkriti ono što ni Vi niste znali o sebi!

Značenje i simbolika iza broja 7 je refleksija, razmišljanje, otkriće, inovacija, duhovnost, odvojenost, znanje i mudrost. Glavno značenje broja 7 je duhovno buđenje u sebi ili kada steknete veće znanje na odabranom duhovnom putu. Ovo je veoma pozitivan broj koji privlači više mudrosti i znanja.

Datum 7.7. ima dodatni vibracioni uticaj, koji ukazuje na dolazak promena kroz samootkrivanje ili posedovanjem znanja u sebi. Sada je vreme za samorefleksiju i sticanje novih saznanja o sebi. Ovo će vas dovesti do veće motivacije, slobode i transformacije. Ako ne meditirate, sada je vaša šansa da steknete jasnoću i samospoznaju sa ovom praksom koja će vas odvesti do slobodnijeg, ispunjenijeg, srećnijeg života.

Energija broja 7 je nezavisna. To je lična energija koja leži duboko u nama. Ipak, kada postanemo svesni ovog dubokog unutrašnjeg sveta, otkrivamo da je to mesto gde se sve fizičke i duhovne stvari spajaju i stapaju u jedno. 7.7. donosi energiju postignuća, posebno u duhovnosti.

Kada vidite ovaj broj, znate da donosite ispravne odluke i da idete u pravom smeru. 7.7. nosi energiju činjenja onoga što je neophodno za postizanje vaše božanske životne svrhe. To je energija istrajnosti i savlađivanja prepreka i poteškoća sa milošću, dostojanstvom i osluškivanjem sopstvene unutrašnje mudrosti.

Broj 7 rezonuje sa svim duhovnim stvarima. Uključujući veru i duhovnu svest, buđenje, prihvatanje i prosvetljenje. Rezonirajući sa kolektivnom svešću, misticizmom, religijom i psihičkim sposobnostima, broj 7 nosi energiju svih duhovnih koncepata i praksi.

Potraga za znanjem je još jedna značajna energija broj 7 i ona rezonuje sa obrazovanjem, učenjem, pisanjem, učenjem i razumevanjem. Takođe nosi energiju razumevanja našeg fizičkog sveta kroz nauku, tehnologiju i logiku. 7.7. je podsetnik da radeći na daljem mentalnom, duhovnom i emocionalnom razvoju možemo i hoćemo da postignemo svoju božansku životnu svrhu. Instinktivno imamo ono što je potrebno da znamo, razumemo i primenimo ono što je potrebno da ispunimo našu svrhu.

Poruka ovog dana je – znajte da čitavo duhovno carstvo navija za vas. Postoji svetlost koja sija u tami, koju ni tama ne može pobediti. Broj 7 vas podseća da budete otvoreni i svesni mogućnosti koje će vam se pojaviti. Pozvani ste da služite drugima kroz učenje i isceljenje. Razvijanje duhovne veze vam omogućava da podučite druge njihovoj sopstvenoj životnoj svrsi i date pozitivan primer da ih inspirišete.

Sada se možete povezati sa duhovnim carstvom na mnogo višem nivou, što će vam bez sumnje pomoći da dalje razvijete sopstvene sposobnosti i donošenje odluka. Slušajte svoju intuiciju i unutrašnju mudrost, jer će vas ona i dalje voditi ka svemu što vam je potrebno u životu. Na ovaj dan je dobro činiti dobra dela. Ovo će vam pomoći da očistite svoju karmu. Budite pozitivan primer drugim ljudima i verujte u sebe i svoje sposobnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter