Izvor: kurir.rs
06.08.2023 u 10:33
0

SVE SU TO NAŠA DECA: Radiša živi srećnim životom sa sve žene i ne haju šta drugi pričaju.

Pop mu kuću zaobilazi, rodbina neće za njega ni da čuje, a komšije njima ispiraju usta, ali Radiša za to ne haje. Komšije su se krstile, čudile kad se u selu pročulo da je njihov Radiša, tada već oženjen dvadesetak godina, u kući doveo još jednu ženu i da prva ama baš ništa nema protiv toga!

BILJKE ČUVAJU OD ZMIJA: Beže od njih kao đavo od krsta AKO IH IMATE ZMIJE NIKAD NEĆE PRIĆI VAŠEM DOMU

Ne haju ni Radiša ni njegove žene za priče i ogovaranja već složno žive pod istim krovom, a što je najbolje njih dve se sjajno slažu i dele sve poslove. Kad je cela Srbija pre par godina saznala za priču, prštali su komentari, a muškarci mu čestitali u neverici jer mnogi od njih nisu kadri da se izbore ni sa jednom jedinom a kamoli sa dve.

Njih dve – prva Stojanka i druga Ana, izrodile su mu šestoro dece – tri sina i tri ćerke. A evo kako je sve počelo…

privatna arhiva

S prvom Stojankom živeo je tad već 20 godina i s njom ima tri sina i ćerku, a druga žena Ana došla je pre nešto više od deset godina i podarila mu dve devojčice. Iako su ovakav način života žestoko osuđivali rodbina, prijatelji i deo meštana, a sveštenici ga zaobilazili, Radiša Jovanović iz Trudelja kaže da ne haje mnogo za to.

Prema Radišinom priznanju, pravi junak priče je njegova prva žena Stojanka. Saznavši da je Ana trudna s njenim mužem, u svoju kuću, sa zajedničkim mužem, prihvatila ke Anu koju su njeni izbacili iz kuće.

– Stojanka je toliko dobra žena i ona je nosilac svega. Jedina me ona razumela, čak se moja majka dugo vremena nije slagala sa ovim i gledala je na to površno, kao što je gledala većina naroda – rekao je Radiša koji je tada, pre otprilike četiri godine, prvi put izašao u javnost priznavši da pod istim krovom istovremeno živi sa dve žene.

Druga žena Ana kaže da joj nije bilo svejedno kada je prvi put trudna dolazila u Jovanovićevu kuću.

– Nije mi bilo lako, tog dana sam se posvađala sa svojim roditeljima i došla ovde sa namerom da ne ostanem, ali ispalo je tako… Mislim da je Stojanka dobra žena. Ona kuva, dok sam ja sa stokom. Sve radimo zajedno – rekla je tada Ana .

-Nije ona meni kriva što sam ja ostala trudna sa njim, ali ona je dobar čovek-, kazala je Ana za Stojanku, prvu domaćicu kuće. Ali ni Stojanki bilo lako kad je muž doveo trudnu ženu.

-Nije mi bilo prijatno, ali dečji život je najvažniji“, ispričala je Stojanka pre tri godine javno na televiziji. Kućne poslove su podelile i uglavnom Stojanka kuva i sprema hranu, dok Ana hrani stoku

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter