Izvor: BSC HAPPY
17.11.2023 u 19:59
0

VANZEMALJCI IZNAD MINESOTE?! Bljesak osvetlio nebo, NASA kaže da nije meteor! (VIDEO)

Portparol agencije NASA demantovao je da je bljesak koji je nakratko obasjao nebo i bio praćen eksplozijom u ponedeljak uveče u severnoj Minesoti bio meteor. Šta se onda zaista dogodilo, pitaju se građani i da li je misteriozni događaj na američkom nebu novi NLO slučaj?

Uprava za hitne slučajeve okruga Beltrami izdala je saopštenje koje se bavi iznenadnim bljeskom svetlosti, koji je pratio gromoglasan udar oko 18:40. U ponedeljak, pošto je primio brojne izveštaje o „jarko plavom/belom blesku na nebu praćenom neverovatno glasnom eksplozijom“.

Iako u ovoj fazi ništa nije potvrđeno, policija je podelila video koji je uhvatio bljesak, nakon čega je vrlo brzo nešto bljesnulo nebom, a nekoliko sekundi kasnije usledio je bum.

„Na osnovu svih detalja i sada video snimaka, izgleda da je ovo bio meteor“, saopštilo je odeljenje.

„SKLOPLJENA SLAGALICA“: Pronađen ogroman komad Zemlje koji nedostaje 155 miliona godina

Službenik za štampu šerifa okruga Beltrami Kristofer S. Miler rekao je u izjavi za štampu da je on među onima koji su čuli zvuk.

„Protreslo je prozore, zidove i zveckalo posuđem. Moj pas je skoro razbio vrata pokušavajući da uđe koji je bio napolju u to vreme“, rekao je on.

„Ne znajući šta je to, zamenici i policajci počeli su da proveravaju oblast, uključujući trafostanice i transformatore za strujne stubove. Nakon što smo podelili na našim društvenim mrežama, otkrili smo da se ovo videlo/čulo na veoma velikom području južnog okruga Beltrami, uključujući susedne okruge. Mnogi ljudi su prijavili da su čuli/osećali bum i videli bljesak.“

Video snimak je policiji dostavljen od jednog stanovnika u naselju Nimore u Bemiđiju.

Očigledno je da je bilo nečeg značajnog što je prošlo preko neba okruga Beltrami, ali možemo samo da nagađamo da je to bio meteor u ovom trenutku“, saopštila je šerifova kancelarija, ali je bilo konkretnije u svom uverenju da je to bio meteor u svoju objavu na Fejsbuku.

Međutim, nakon što je portparol agencije NASA demantovao da se radi o meteoru misterija je postala veća.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter