Izvor: Kurir.rs
09.12.2023 u 08:55
0

ZOVU JE BOGOMOLJKA, ALI IH JE OJADILA, BOŽE POMOZI: Zanosna plavuša PLJAČKALA muškarce, evo čime ih je NAMAMILA

Ticijana Morandi iz Rončela u Italiji, poznatija kao „Bogomoljka iz Brianze“ osuđena je na zatvorsku kaznu u trajanju od 16 godina i pet meseci zbog drogiranja devetorice muškaraca u nameri da ih opljačka.

Prvostepena presuda je donesena 7. decembra od strane suda u Monci.

Javni tužilac, koji je tražio da kazna bude maksimalnih 15 godina, rekao je u odbranu ove fatalne plavuše da „nijedan muškarac nije umro, što je jasan rezultat ovog slučaja„.

Međutim, sudija je presudio i osudio Ticijanu na 16 godina i pet meseci zatvorske kazne i na novčanu kaznu u iznosu od 11.000 evra.

Nakon što odsluži kaznu zatvora, ova plavuša će još tri godine biti na uslovnoj slobodi.

Facebook printscreen

 

Ženi je suđeno za pljačku, ranjavanje, posedovanje opojnih supstanci, nepravilnu upotrebu kreditnih kartica i izazivanje stanja nesposobnosti, a kako je navedeno u policijskim izveštajima, žrtve su bili muškarci starosti od 28 do 80 godina.

Ticijana je muškarce mamila u barove preko društvenih mreža, a zatim ih terala da piju koktele u koje bi stavljala drogu, nakon čega ih je pljačkala.

Na društvenim mrežama se predstavljala kao žena koja nudi masažefotografije su joj bile fotošopirane, a stalno je bilo istaknuto da je uključena u prikupljanje novca za bolesnu decu.

Ta priča je važila za starije muškarce, dok je mlađe zvala na večeru ili piće.

Kada su muškarci došli k sebi, već su bili u Hitnoj pomoći jer im je pozlilo od sedativa i malo čega su se sećali u vezi sa pomenutom ženom.

Najmlađa žrtva je 28-godišnji muškarac koji je nakon sastanaka sa Bogomoljkom seo za volan i doživeo nesreću kada se automobil zabio u ulaz jedne kuće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter