Izvor: Happy BSC Portal/Magazin.novosti.rs
09.12.2023 u 10:18
0

UPAKUJTE POKLONE PREMA FENG ŠUIJU: Jedna boja mora biti prisutna

Početak decembra je idelno vreme za razmišljanje o poklonima.

Praznici su posebno vreme za okupljanje porodice i prijatelja kako bi uživali u svečanostima, poklonima i posebnoj hrani. Ovo je vreme kada nastojite da podelite blagostanje dajući poklone i proslavljajući sa onima koji su vam najbliži sa ciljem da okupite porodicu i prijatelje na jedinstvenim druženjima.

To je zabavno i lepo doba godine kada su domovi i prodavnice ukrašeni blistavim svetlima i bogatim zelenilom.Dekoracija za praznike je takođe odlična prilika za feng šui, jer usmerava pažnju i nameru na vaš dom i vaše bližnje, objašnjavaju na portalu Red Lotus Letter.

Pixabay

Nastojimo da domoveuredimo na način da daju toplu atmosferu i da budu lepo uređeni, kako bi podjednako odgovarali ukusu odraslih i dece. Svakako svi uživaju u predivnim ukrasima i jelci. Napravite praznik po feng šui principu ove godine, iz zabave i zbog manifestovanja blagostanja.

1. BACITE I POKLONITE STVARI I IGRAČKE KOJE SE VIŠE NE KORISTE

Ovo nije zabavan deo, ali je važno da stvari u kući koje vam nisu potrebne, a vi ih svejedno čuvate bacite ili poklonite. Dobar feng šui zahteva prostor u kome energija – či cirkuliše, a da bismo rasli, moramo imati prostora. Dakle, pre nego što svi novi pokloni i stvari dođu u kuću, odvojite pola sata da odete od sobe do sobe i bacite stare, polomljene ili nekorišćene predmete.

Zatim donirajte ono što je upotrebljivo u dobrotvorne svrhe, a ostalo bacite. Osećaćete se mnogo bolje u vezi sa svim dodatnim stvarima koje dolaze u kuću ako se prvo ukloni neki stari nered.

2. UPAKUJTE POKLONE U SKLADU SA ONIMA KOJI IH PRIMAJU

Zamotajte sve poklone prema boji i primaocu, koristeći feng šui pravila za privlačenje blagostanja. Ne samo da će pokloni biti prikladni osobi, već će ih biti lako identifikovati i brzo pronaći.

Otac/Muškarac: Zlatni papir
Majka/žena: crveni ili ljubičasti papir
Deca: Srebrni ili ljubičasti papir
Bake i deke: zlatni ili ljubičasti papir
Neko ko je bio bolestan: smeđi, zanatski ili zeleni papir (sa ili bez dizajna prirode kao što su drveće, borove grane, jeleni)
Komšije/prijatelji/saradnici: Crveni

Pixabay

 

3. POŠALJITE „ZLATO“ ZA POKLON

Bilo da su za poslovne saradnike ili članove porodice, narandže se smatraju „prirodnim zlatom“ i predstavljaju i bogatstvo i mogućnosti. Zlato je uvek prikladno za poklone, poput bombona umotanih u zlatnih papir. Feng šui pravila za bogatstvo kažu da možete da uključite belešku koja objašnjava kako Kinezi poštuju narandže kao prikaz velikih mogućnosti i bogatstva.

NAJLUĐI HOTEL NA SVETU: Plaćaju 80 evra dnevno, nema kreveta, evo šta se dobija za jelo (VIDEO)

Ovo pretvara jednostavnu kutiju citrusa u tovar zlata. I dok naručujete, razmislite o tome da svojoj porodici pošaljete za poklon pomorandže! Prelepa cvetna biljka kao što je narcis simbolizujezlato i vašu želju za prosperitetom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter