Izvor: Kurir
10.04.2024 u 22:30
0

ALEKSANDER ČEFERIN BRUTALNO ISPROZIVAO HRVATE: „Poljud i Maksimir su SRAMOTA“!

Prvi čovek UEFA Aleksander Čeferin je dao opširan intervju za list „Nacional“, a tom prilikom se osvrnuo na stanje u Hrvatskoj, nazvavši fudbalsku infarstrukturu u toj zemlji sramotnom.

– Mislim da je fudbalska infrastruktura sramotna. Slovenija ima bolju infrastrukturu od Hrvatske, a mi smo manja država sa manje fudbalskih uspeha. Mada ni u fudbalsku infrastrukturu država nije uložila nijedan evro. Drago mi je što sada pričaju o nacionalnom stadionu i o velikim ulaganjima u sport, nadam se da nije predizborna kampanja, ali mi iz Saveza kažu da su to ozbiljne stvari i da će sada mnogo ulagati. Ali, po mom mišljenju, Hrvatska nema nijedan stadion koji bi mogao da ugosti ozbiljan meč. To je i dalje najbolji stadion u Rijeci. Osijek je nov, ali sve je malo. A Poljud i Maksimir su sramota – rekao je Čeferin.

Ono što dodatno može da zabrine Hrvate je i sumnja da bi u budućnosti evropski mečevi na Maksimiru mogli biti zabranjeni.

– Kad vidite tu zatvorenu tribinu na Maksimiru… Blizu smo da ne dozvolimo da se tamo više igraju evropske utakmice. Već nekoliko puta smo bili blizu te odluke. Sada se nadamo da će se nešto pomeriti. Čitao sam da su se nešto dogovorili sa gradom, sa crkvom, sa državom, sa HNS-om, ali ne znam detalje – zaključio je Čeferin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter