Izvor: Kurir
13.02.2024 u 16:35
0

ALKARAZ PRIPRETIO ĐOKOVIĆU: Španac odlučan da se dokopa prvog mesta, skovao pakleni plan!

Španac Karlos Alkaraz najavio je velike ambicije za ovu godinu.

Trenutno drugi teniser planete istakao je kako mu je glavni cilj zlato na Olimpijskim igrama, a imao je i zanimljivu izjavu vezanu za dugoročne planove.

Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Đoković i  Siner su trenutno glavni rivali, za mene i za sve druge. Tu je Zverev, koji ima pozitivan skor sa mnom, ali Đoković i Siner su na vrhu. I dalje mislim o Noletovih 24, volim da sam ambiciozan, da sanjam velike snove, a videćemo dokle ću dogurati, da li do pet, možda ostanem na dva, ali neminovno mislim o tome – istakao je Alkaraz.

Dotakao se Španac i samopouzdanja koje mu, kako ističe, nije poljuljano.

BRUTALNA DOMINACIJA BOGDANA BOGDANOVIĆA: Srbin u formi života, odigrao utakmicu karijere!

-Igra mi je na dobrom nivou, dobro sam i trenirao, fizički sam na vrlo visokom nivou. Oduvek sam bio veoma ambiciozan, želim da osvojim sve, to me motiviše da guram. Mislim da sam najviše napredovao u detaljima – ishrana, odmor, te stvari koje su mi možda ranije nedostajale, što je i logično s obzirom na moje godine. Te male stvari kako bih izbegao povrede – zaključio je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter