Izvor: Kurir
13.02.2024 u 16:41
0

TRAGEDIJA: Preminuo mladi trener nakon srčanog udara

Tužna vest stiže iz Norveške gde je preminuo ambiciozni trener u 39. godini.

Bivši norveški fudbaler Munir Hamud je preminuo posle srčanog zastoja prvog dana na novom trenerskom poslu. Hamud je kao trener radio u norveškom Stromsgodsetu, gde je igrao osam godina.

Nastupao je i za mlade selekcije Norveške, ali nije nikada debitovao za A reprezentaciju.

Kada je završio karijeru, odlučio je da ostane u svetu fudbala, te je radio za Stromsgodset, ali u NFF Buskered akademiji sa najtalentovanijim igračima.

Sada je stigao u Stromgodset i smrt ga je zadesila prvog dana na njegovom novom poslu. Norvežani se emotivno opraštaju od njega i gotovo svi su u neverici.

Prosto ne mogu da veruju da Hamuda više nema, a treba istaći da je on Strmgodstetu doneo šampionsku titulu u Norveškoj 2013. godine.

Stromsgodset i NFF Buskerud dele ove informacije u dogovoru s najbližom rodbinom.

-Ovo je tužna šokantna poruka koju treba primiti. Naše misli idu prvenstveno Munirovoj porodici u vrlo teškoj situaciji. Izgubili su oca, muža, brata, sina i dragog člana porodice.

ALKARAZ PRIPRETIO ĐOKOVIĆU: Španac odlučan da se dokopa prvog mesta, skovao pakleni plan!

-Munir je poslednje četiri godine radio kao glavna osoba za razvoj igrača u NFF Buskerudu, a danas je trebao imati svoj prvi dan rada kao novi vrhunski profesionalni trener u Stromsgodsetu- naveli su, između ostalog, iz kluba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter