Izvor: k1
14.04.2024 u 21:51
0

BAJER LEVERKUZEN ŠAMPION NEMAČKE: Prekinuta dominacija Bavaraca posle 11 godina, navijači POLUDELI (VIDEO)

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena osvojili su prvu titulu šampiona Nemačke u istoriji, pošto su danas savladali Veder rezultatom 5:0

Ekipa Ćabija Alonsa ima 79 bodova, 16 više od drugoplasiranog Bajerna i prekinula dominaciju Bavaraca od 11 uzastopnih titula u Bundesligi.

Leverkuzen je na impresivan način stigao do istorijskog slavlja, bez poraza, a konačno su skinuli nadimak „Neverkuzen“ jer imaju pet drugih mesta, kao i izgubljeno finale Lige šampiona i još četiri u Kupu i Superkupu Nemačke.

 

Leverkuzen je 43 utakmice u sezoni bez poraza, a u igri je za triplu krunu jer je stigao do finala Kupa Nemačke, kao i četvrtfinala Lige Evrope.

Leverkuzen koji uskoro slavi 120 godina postojanja do sada je imao samo jedan Kup Nemačke (1993) i Kup UEFA (1988).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter