Izvor: Tanjug
01.02.2023 u 16:20
0

„BEZ TOLERANCIJE ZA IZGREDNIKE“ Evo šta sve čeka navijača Partizana koji je pljunuo sudiju na meču Evrolige! (FOTO/VIDEO)

Partizan je na društvenim mrežama objavio snimak u kojem se vidi kako S. G. pljuje sudiju.

Košarkaški klub Partizan saopštio je da je pokrenuo proceduru pokretanja tužbe protiv S. G. koji je na meču 19. kola Evrolige protiv Baskonije pljunuo sudiju.

„S. G. je od strane policije legitimisan i njemu je od sada doživotno zabranjen ulazak u halu gde god da Partizan igra kao domaćin“, saopštio je Partizan na svom Fejbuk profilu.

Obradović hvali igrače nakon pobede nad Asvelom: „Veoma sam zadovoljan i voleo bih da nastavimo u ovim ritmu!“

„Crno-beli“ su naveli da će od počinioca potraživati naknadu štete u visini kazne Evrolige u iznosu od 5.000 evra, uvećanu za dodatne troškove.

„S. G. je ničim izazvan, pri ubedljivom vođstvu Partizana i bez ikakve sumnje u bilo koju odluku arbitara učinio ovo delo“, ističe se u saopštenju Partizana.

Partizan je 13. januara na svom terenu pobedio Baskoniju rezultatom 83:65.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter