Izvor: SK
01.03.2024 u 17:21
0

BIZARNA SITUACIJA NA TURNIRU U DOHI: Rubljov diskvalifikovan, zakuvao linijski koji govori ruski

Andrej Rubljov diskvalifikovan je pri rezultatu 6:7, 7:6, 6:5 a Aleksnadra Bublika na osnovu tvrdnje linijskog sudije koji govori ruski

Bizarna situacija donela nam je razrešenje prvog polufinala na ATP turniru u Dubaiju. Andrej Rubljov diskvalifikovan je pri rezultatu 6:7, 7:6, 6:5 a Aleksnadra Bublika na osnovu tvrdnje linijskog sudije koji govori ruski da je Rubljov opsovao drugog linijskog sudiju.

DEBATA JE UMRLA, VIŠE NEMA DILEME: Evo šta kaže čuveni teniski stručnjak KO JE NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA

Rubljov je besno prišao linijskom sudiji i vikao na njega što nije pozvao aut. On se požalio sudiji u stolici, Mirijam Blej koja je pozvala supervizora Ronalda Hepfera i prenela mu ono što je njoj rečeno.

Supervizor je pozvao linijskoh sudiju, a zatim je prišao i linijski sudija koji je celu situaciju prijavio Blej. On je Rus i tvrdio je da je Rubljov opsovao na ruskom.

Rubljov je objašnjavao supervizoru da se žalio na nedosužen aut, tvrdio je da nije rekao ništa na ruskom i da nije rekao ništa ružno.

Sudija koji govori ruski, tvrdi da je Rubljov rekao „je..ni“.

Rasparava se razvila, Rubljov je pitao supervizora kome će da veruje, njemu ili sudiji, a završeno je tako što je Rubljov suspendovan.

Bublik je bio zbunjen, tražio je da se meč nastavi, ali sve je već bilo odlučeno, mada je Rubljov pokušao da nastavi razgovor sa supervizorom i da ponovo i ponovo objasni da nije opsovao.

Kepfer je samo rekao:

„Meč je završen“.

Blej je pokušavala da vrati snimak, da ustanovi verovatno šta se dešavalo, ali to je bila druga opomena za Rubljova i supervizora više ništa dalje nije zanimalo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter