Izvor: HAPPYBSC NOVA SPORT
01.03.2024 u 18:23
0

NOVAK KAKVOG NISTE VIDELI: Đoković u neobičnom izdanju, ONO ŠTO JE NAPRAVIO niko nije očekivao

Novak Đoković sprema se za nastup u Indijan Velsu, prvom Mastersu u sezoni, a treninge je odradio i na univerzitetu UCLA.

Tamo se Đoković družio sa studentima, u sredu je pred njima odradio i teniski trening, ali smo ga onda videli i u nešto drugačijem izdanju.

Novak se istezao i radio atletske vežbe u čarapama na terenima za američki fudbal. Nakon toga se odlučio i da uzme loptu jajastog oblika i oproba se u američkom fudbalu.

Pokazao je Đoković više puta do sada koliko je svestran, a sada smo ga videli i kako barata sa loptom jajastog oblika, što će sigurno oduševiti Toma Brejdija, legendu američkog sporta, koji je inače i veliki Novakov prijatelj.

Srpski teniser je naravno iskoristio priliku i da se druži sa studentima sa UCLA, a delio im je i rekvizite i autograme.

Đoković u Indijan Velsu nije igrao od 2019. godine, a sada će imati priliku da osvoji 41. masters titulu i novih 2.000 ATP bodova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

Prvi masters nove sezone, u Indijan Velsu, počinje već 6. marta. Iako glavni favoriti, 32 nosioca, startuju nekoliko dana kasnije, za vikend, elita je već počela da se okuplja u Kaliforniji. Interesantno je da su među prvima, bar kada su u pitanju ekstra asovi, stigli Novak Đoković i Janik Siner, dvojica tenisera koji će se naći u centru pažnje kada turnir počne.

Nole je još pre oko sedam dana stigao u Los Anđeles, bio je u avionu sa Rafaelom Nadalom, a početkom ove nedelje je već počeo da trenira. Nije još otišao na turnirski kompleks, već na terenima univerziteta UKLA uveliko radi sa trenerom Goranom Ivaniševićem. Ovih dana će se prebaciti u Indijan Vels koji je oko dva časa vožnje kolima udaljen od Los Anđelesa. Naravno, Nole na izboru ima i privatni avion, tako da će se začas prebaciti na ovu lokaciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter