Izvor: alo
12.07.2024 u 12:46
0

CENA JE SADA UPOLA MANJA: Italijani još uvek nisu odustali od napadača Partizana

Vrlo je interesantan mnogim timovima, a Torino vreba i razmatra da li da krene po potpis igrača crno-belih.

Tutosport piše kako Torino ponovo gleda prema Brazilcu Mateusu Saldanji, koji nije izašao iz mode na tržištu.

Vrlo je interesantan mnogim timovima, a Torino vreba i razmatra da li da krene po potpis igrača crno-belih. SportskI direktor Granate Davide Vagnati već dugo prati razvoj Saldanje i veliki je ljubitelj lika i dela bivšeg igrača Nefčija.

Italijani dodaju da je Saladanja, koji ima ugovor do 2025. godine, zatražio da ode iz kluba i nada se kako će ljudi iz Humske imati razumevanje.

PIKSI STIŽE U SAVEZ: Selektor spremio fasciklu o svemu što se dešavalo na EURO u Nemačkoj!

Ono što izaziva mnogo polemike je cena za koju će napustiti Humsku. Zimus je cifra bila 10.000.000 evra, ali posle ne tako dobre polusezone, gde je imao problem sa povredama, teško da se može očekivati kako će Saldanja za pomenuti iznos otići iz Beograda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter