Izvor: Informer
24.03.2024 u 19:51
0

SALDANJU SVI HOĆE: Najbolji strelac „parnog valjka“ na listi želja VELIKIH KLUBOVA, najviše ga žele u Torinu

Odlična jesenja sezona napadača crno-belih skrenula je pažnju mnogobrojnih evropskih klubova, pre svih, Sevilje i Fenerbahčea, koji su zimus ozbiljno zagrizli za njega.

Međutim, najbolji strelac „parnog valjka“ i Superlige ostao je u Humskoj, ali ga je na startu prolećnog dela povreda zadnje lože prilično usporila, zbog čega je angažovao i čuvenog stručnjaka iz svoje zemlje, koji mu sada pomaže u oporavku.

Jeste Saldanja postigao golove protiv Javora i Crvene zvezde u 172. „večitom derbiju“, ali je više bio van terena, nego na njemu, što se itekako odrazilo i na rezultate Partizana, s obzirom da je ispustio prvo mesto na tabeli.

Bez obzira na sve to, na Apeninima se i dalje priča o Brazilcu. Naime, ugledni „Tutosport“ piše da Torino nije odustao od angažovanja sjajnog centarfora, koji je trenutno na koti od 17 pogodaka i pet asistencija na 28 odigranih utakmica. Član Serije A navodno je spreman da mu da platu od milion i po evra.

U tekstu ovog italijanskog lista se navodi da se „bikovi“ nisu ohladili od Saldanje, a s obzirom da na leto planiraju da renoviraju napadačku liniju, upravo se Južnoamerikanac pominje kao jedno od potencijalnih pojačanja. 

Kako sada stvari stoje, David Okereke koji je pozajmljen iz Kremonezea, neće biti otkupljen, očekuje se i da Pjetro Pelegri napusti klub, a nije blistao ni Antonio Sanabrija.

Zbog toga tehnički direktor Davide Vinjati već ima napravljenu listu želja, a na njoj se, pored golgetera crno-belih, nalaze Anž Joan Boni (20) iz Parme i Arman Lorijente (25) iz Sasuola.

„Torino je ponovo uspostavio kontakt sa Saldanjom, ali Partizan ne odstupa od cene koja iznosi deset miliona evra, koliko je tražio i zimus. Otprilike isto bi koštao i Boni, dok bi Lorijente bio nešto skuplji, budući da je Sasuolo u januaru odbio pomenutu sumu od Lacija“, navodi „Tutosport“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter