Izvor: Alo.rs
10.10.2023 u 17:33
0

CRVENA LAMPICA UPALJENA NA „MARAKANI“: Bahar imao sastanak sa upravom kluba

Spornija od rezultata u svim mečevima bila je igra srpskog šampiona, u kojoj se iz meča u meč nazire sve više pukotina.

Došla je reprezentativna pauza i vreme kada se svode računi nakon odrađenog mini ciklusa. Crvena zvezda apsolutno nije položila, jer je iz dva kola u Ligi šampiona osvojila samo bod, iako se očekivalo da dobije Jang bojs kod kuće.

Još teža situacija je u Superligi Srbije, gde je ekipa već dva puta poražena, a ono što je pobeđivala u poslednje vreme nije bilo ubedljivo. Spornija od rezultata u svim mečevima bila je igra srpskog šampiona, u kojoj se iz meča u meč nazire sve više pukotina.

BARAK BAHAR OBJAVIO POTRESNI VIDEO: Evo kakvu je poruku poslao trener Zvezde povodom rata u Izraelu

Kako mediji prenose, Barak je bio na sastanku sa Terzićem, kao i sa još nekim vodećim ljudima iz kluba, gde mu je tačno rečeno šta ne bi smeo da radi.

Pričalo se na sastanku Baraka Bahara i uprave kluba i o potencijalnoj promeni načina igre, odnosno nešto obazrivoj taktici, viđenoj u drugom poluvremenu meča sa Radničkim iz Kragujevca, prenose mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter