Izvor: Alo.rs
10.10.2023 u 18:20
0

OBRADOVIĆ OTKRIO KAKO PROTIV ASVELA: „Igramo protiv tima koji je bolji nego prošle godine“

Trener Partizana, Željko Obradović rekao je da je tim reagovao nakon teškog poraza od Makabija u prvom kolu Evrolige.

Crno-beli su ubedljivo pobedili Krku, bilo je čak 40 razlika, a narednu utakmicu u Evroligi, Partizan će igrati u četvrtak kada će gostovati ekipi Asvela.

POSLE PORAZA OD MAKABIJA: Željko Obradović kaznio igrače Partizana

– Druga utakmica na strani u Evroligi. Sigurno da očekujemo reakciju, da igramo mnogo agresivnije i u odbrani i napadački, u odnosu na ono kako smo izgledali u Tel Avivu. Mnogo je bilo negativnih i loših stvari na toj utakmici, reagovali smo treningom. Igramo protiv tima, koji bez obzira što su izgubili prvu utakmicu, bolji je nego prošle godine. Sigurno će i oni očekivati reakciju posle tog prvog poraza u Evroligi. Moramo da budemo koncentrisani i da promenimo način na koji smo igrali protiv Makabija – rekao je Obradović.

U Francusku neće otputovati Tristan Vukčević.

Obradović je upitan da li je Partizan dobio odgovor od Makabija za to što su im ponudli domaćinstvo.

– To je stvar za ljude iz kluba, oni su se time bavili. Treba mi više vremena za ovo ovde što se dešava – zaključio je Željko.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter