Izvor: 24SEDAM.RS
27.02.2024 u 07:35
0

CRVENA ZVEZDA I BEOGRAD 13.PUT: Organizuju kvalifikacije za juniorsku Evroligu!

Sve utakmice će biti odigrane u dvorani Aleksandar Nikolić

Košarkaški klub Crvena zvezda organizovaće od prvog do trećeg marta u Beogradu kvalifikacioni turnir juniorske Evrolige ANGT „Marko Ivković“.

U saopštenju se podseća da će Crvena zvezda po 13. put u istoriji biti domaćin ovog turnira. Sve utakmice će biti odigrane u hali „Aleksandar Nikolić“.

SELEKTOR ZADOVOLJAN: Igrаči su оbаvili sјајаn pоsао u оdbrаni

U grupi A igraće Crvena zvezda, Olimpija iz Milana, Makabi Tel Aviv i NGT tim Beograd. U grupi B će se takmičiti Partizan, Barselona, Hapoel Jehuda Tel Aviv i Mega.

Pobednici grupa igraće u nedelju od 16.30 časova u finalu turnira. Pobednik turnira u Beogradu izboriće plasman na Završni turnir Evrolige koji će biti održan od 24. do 26. maja u Berlinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter