Izvor: mondo
20.04.2024 u 13:45
0

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN, TREĆA EPIZODA BORBE ZA TITULU: Kad se igra, gde je prenos i zašto je sudija glavna tema?

Crvena zvezda i Partizan odigraće na Marakani 173. večiti derbi

Crvena zvezda dočekuje Partizan, prvi od dva večita derbija u razmaku od samo četiri dana. Oba na stadionu „Rajko Mitić“, jedan u borbi za šampionsku titulu u Superligi, drugi u borbi za trofej u Kupu. U dva dosadašnja okršaja crno-beli su uspešniji. U prvom u Humskoj su slavili (2:1), dok su u martu ove godine došli do boda (2:2).

Upravo će sve to biti dodatni motiv i za jedne i za druge. Za crveno-bele da upišu prvi trijumf i da praktično reše borbu za titulu, pošto trenutno imaju 7 bodova prednosti. Sa druge strane tim Igora Duljaja pokušaće da nastavi niz bez poraza i da se ponovo uključi u šampionsku trku.

NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU SINA DEJANA STANKOVIĆA: Oglasio se srpski trener EMOTIVNOM porukom!

 

Sve osim tri boda praktično znači da je sve rešeno. Najava uzbuđenja i drame.Prošli okršaj dva najveća srpska kluba doneo je zabavu za sve. Viđena su četiri gola, veliki broj napada, šansi na obe strane. Više pred golom Partizana. Nadaju se navijači da će ponovo na terenu da „pršti“ na sve strane i da će ponovo biti goleade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter