Izvor: Novosti
25.01.2024 u 12:51
0

CRVENO-BELI SE PRIPREMAJU ZA „VEČITI DERBI“: Šampion Srbije bez Tea na gostovanju u Berlinu!

Crvena zvezda će u 23. kolu Evrolige gostovati Albi.

Crveno-beli imaju velikih problema sa povredama i ovo je težak period za njih.

Izabranici Janisa Sferopulosa su u dosadašnjem delu najelitnijeg evropskog takmičenja upisali devet pobeda i 13 poraza.

Trenutno se nalaze na deobi 12. mesta zajedno sa Bajernom, Anadolu Efesom i Milanom.

ZVEZDA ISKALILA SAV BES PROTIV PANTERA: Crveno-beli ubedljivo pobedili FMP

U prethodnom kolu srpski predstavnik je poražen od Baskonije rezultatom 90:91. Zvezda je dobro otvorila taj meč, međutim, kratka rotacija je učinila svoje.

Najefikasniji u porazu svog tima bio je Jago dos Santos koji je ubacio 26 poena, dok su dvocifreni bili Rokas Gedraitis i Džavonte Smart sa 13, odnosno 11 koševa.

Nakon poraza od španskog velikana Sferopulosovi puleni savladali su FMP u okviru ABA lige. U duelu protiv „pantera“ ponovo je blistao omaleni Brazilac koji je imao dabl-dabl učinak od 17 poena i 14 asistencija. Branko Lazić je takođe imao 14 pogodaka.

Sa druge strane, igrači Albe su odavno izgubili sve šanse i sada igraju bez pritiska. U dosadašnjem delu takmičenja su ostvarili četiri pobede uz 18 poraza. Nalaze se na deobi poslednjeg mesta zajedno sa Asvelom. U prethodnom kolu momci iz Berlina su poraženi od Bajerna rezultatom 65:82.

Ovi rivali su se sastali u 14. kolu i taj okršaj je pripao Zvezdi (85:71). Večeras na parketu nećemo videti Miloša Teodosića koji se još uvek nije oporavio od povrede, dok je nastup Nemanje Nedovića pod znakom pitanja.

Šampion Srbije će se već za tri dana sastati sa Partizanom u okviru ABA lige i ovaj meč će im poslužiti kao dobra priprema. Biće interesantno videti da li crveno-beli danas mogu bez Tea da sruše nemačkog predstavnika.

Verujemo da će u ovom duelu granica poena biti prebačena.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter