Izvor: Informer.rs
26.10.2023 u 07:37
0

DELIJE IMAJU BRUTALNE KOMENTARE! Evo ko je na udaru, šta kažu Baharu, a na koga su ponosni!

Crvena zvezda nije donela bodove iz Nemačke, poražena je sa 3:1 od Lajpciga u trećem kolu Lige šampiona, ali je pokazala da može da igra fudbal!

Nemci su bili favoriti pred početak meča, pa su i opravdali tu ulogu zahvaljujući golovima Davida Rauma u 12, Ćavija Simonsa u 59. i Danija Olma u 84. minutu, utešni gol Zvezde delo je Marka Stamenića u 70. minutu.
Kako je meč odmicao fudbaleri Zvezde su popravljali utisak, u pojedinim trenucima meča su bili potpuno ravnopravan rival u odnosu na protivnika, ali ono što je najvažnije, poraz nisu mogli da izbegnu. Osvetnik Marko Roze dočekao je svojih 90 minuta da se revanšira Crvenoj zvezdi za poraz eliminaciju u plej-ofu Lige šampiona pre pet godina kada je vodio Salcburg.

Očekivano, navijači Zvezde nisu zadovoljni, zameraju treneru Baraku Baharu zbog određenih kadrovskih rešenja, ali ima i onih koji su videli napredak u igri, a Izraelca hvale i zbog ulaska mladih fudbalera. Kada su na teren ušli omladinci Crvene zvezde Kosta Nedeljković, Vladimir Lučić i Jovan Mijatović živnula je igra crveno-belih.
Navijači zameraju treneru što su standarni igrači koji igraju loše.

„Nije sramota izgubiti, na kraju i nismo ostavili toliko loš utisak, ali trener ne sme stalno praviti iste greške. Ne mogu igrači koji igraju loše u kontinuitetu da imaju garantovano mesto u 11. Ne ekipa da izađe u bunker od prvog minuta“, jedan je od komentara na društvenim mrežama.
Imaju „delije“ savet za Bahara.


„Odigraj jednu utakmicu sa ekipom koja je igrala pripremne utakmice. Izbaci ovog Šerifa, nije kalibar za domaću ligu, Mitrovića ostavi u Lajpcigu“.
„Mislim da smo mi jedina ekipa u Evropi koja se brani igrom jedan na jedan. Uz to, jedini u Evropi igramo bez zadnjeg veznog, a to je najvažnija pozicija na terenu. Zato sve izgleda haotično kad se branimo, a pogotovo povučemo“.
Bilo je i brutalnih komentara razočaranih navijača.

Ali i optimista koji veruju da Zvezda može da dobije Lajpcig u Beogradu.

Ništa, borba za treće mesto, što smo i očekivali. Bar smo celu utakmicu pokušavali, nismo digli ruke, stvarno mislim da Lajpcig na „Marakani“ možemo da dobijemo. Večeras je malo falilo čak i za bod. Svaka čast Baharu što je mlade ubacio, dobro su se pokazali“.
Ima i navijači koji veruju da nije sve izgubljeno.


„Sve u svemu ovakvo izdanje Zvezde protiv ekipe koja je odučila Bajern od fudbala na početku sezone, i to u gostima me raduje i Bahar ocigledno ima plan, a potrebno mu je vreme… Sve u sveme sjajna uvertira za Zvezdinu pobedu na Marakani protiv istog rivala“.

Ipak, ništa nije gotovo! Ima Mančester siti devet, Lajpcig šest, a Crvena zvezda i Jang Bojs po bod. Tri kola pre kraja šampion Srbije je još u životu što se tiče kako Lige šampiona tako i Lige Evrope!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter